Muri Enikő elcsavarta VV Attila fejét!

Békés hangulat uralkodik a Villában: a nagy veszekedések helyett énekórákon eresztik ki hangjukat a lakók.

Párokba rendeződve, X-Faktoros mentoraikkal készülnek a nagy napra, amikor élőben kell előadniuk produkciójukat. A duetteknek ráadásul hatalmas tétje van. Vasárnap ugyanis közvetlenül a kiválasztás előtt, a védettségért éneklik el saját dalukat a párok. Amelyik párost a nézők a legjobbnak ítélik, annak mindkét tagja lila kendőt kap, vagyis rájuk nem lehet majd jelet tenni a gála utáni Kiválasztáson. A dolgot tovább bonyolítja, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor kiderül, kik a védettek, csak néhány perce lesz a játékosoknak eldönteni, kire teszik a jelüket.

A Villának egyébként új Villamestere lett, Attila személyében. Korábban, az ebben a szerepkörben pompázó Villalakóknak a legtöbb gondot a takarítás okozta. A nagy manipulátor azonban elődjeitől eltérően más stílusban igyekezett rávenni a többieket a rendrakásra. Valljuk be, a teljesen új stílus nagyobb sikert aratott, hiszen Peti kivételével mindenki kivette a részét a munkából.

A takarítás után elkezdődtek a próbák is, először Király L. Norbi és Kocsis Tibi mentoráltjai ragadtak mikrofont. A folytatásban Enikő és Vastag Csabi is megérkezett, Kinga és Attila legnagyobb örömére.

Egy biztos: az X-Faktorosok jelenléte jót tesz a Villalakóknak. Attila már annyi bókot zúdított Enikőre, mint más egy hónapnyi randevú alatt. Kinga ugyan szégyenlősebb, de láthatóan elvarázsolja őt Vastag Csaba közelsége.

A Villalakók lehetőséget kaptak rá, hogy görbe tükröt tartsanak egy-egy társuk elé, vagyis vicces formában parodizálják ki a másik idegesítő vonásait. A hangulat mindaddig remek volt, amíg Vera sorra nem került. Az Érzékeny lelkű lány ugyanis az egyetlen olyan emberbe, Fecóba rúgott bele, aki eddig jó volt hozzá. Ennek pedig sértődés lett a vége.

Tegnap este a Villalakók megtudták, hogy hamarosan két ember is védettséget kap. Ettől pedig rendkívül feszülten kezdték el latolgatni a következő Kiválasztás esélyeit. Fecó és Kinga veszélyben érzi magát, de mindenki más is láthatóan nagyon akarja a lila kendőt.

Forrás: