Paradicsomleves 2014-12-11 Blog, Zöld Megosztás: Tweet A legpirosabb zöldségleves, amiben a legjobb keresgélni a betűtésztát. Ilyenkor télen, mi lehet jobb egy ízes, télire elrakott paradicsomszószból készített levesnél? Hozzávalók: 1 hagyma 1 ek. olivaolaj 3/4 l zöldségleves zöldségpor kockából 1 kis üveg paradicsomszósz 50 g hajdina 1 babérlevél oreganó bors petrezselyem Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, kis darabokra felszeleteljük és olivaolajban megpároljuk. Hozzáadjuk a hajdinát, kicsit hozzásütjük, majd hozzáadjuk a zöldségporból készült levet és a paradicsomszószt is. Oregánóval, borssal és babérlevéllel ízesítjük és 20 percig kis tűzön főzzük. A végén petrezselyemmel díszítjük és már tálalhatjuk is. Forrás: