Már 1 éves Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia

A kis Boldizsár nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba, aki igazi példaképek között nevelkedik. A kisfiú ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy kedvenc meséjének főszereplője az unokanővére, Liza, így bármikor élőben is meghallgathatja a Kicsi Gesztenye Klub dalait.

Napokon belül egy éves lesz Görbicz Anita válogatott kézilabdázó és Vincze Ottó válogatott labdarúgó kisfia, Vincze Ottó Boldizsár. A büszke szülőknek a baba érkezése egy igazi áldás volt, boldogságban telnek a napjaik a csöppség mellett.

“Boldizsárt hihetetlen nagy szeretet veszi körül, és ez látszik is rajta. Nagyon kiegyensúlyozott, boldog, szeretetre méltó baba. A mindennapjainkban megduplázza energiánkat a vele töltött idő, ami fontos nekünk, hiszen mindketten elfoglaltak vagyunk. De amikor együtt vagyunk, akkor csak ő számít. Megpróbálunk minden egyes pillanatot maximálisan kiélvezni vele és természetesen a nagyobbjainkkal, az első kapcsolatomból született 15 éves fiammal, Ádámmal és keresztlányunkkal, Lizával. Ők, igazi példaképei lehetnek a kicsi Boldizsárnak, hiszen már most csillogó szemekkel nézi minden mozdulatukat. Emellet igazi példakép nekik a párom, Görbicz Anita is, aki a saját sportágában, a kézilabdában a világ legjobb irányítója, és ez hatalmas büszkeséggel tölt el mindannyiunkat. Így hát a mi kis családunkban van kitől és kiről példát kapni és venni a gyerekeinknek, ami akár egy igazi inspiráció is lehet számukra” – mesélte Vincze Ottó.

vincze boldizsar

A kis Boldizsár és szülei rendszeres nézői a Minimaxon futó Kicsi Gesztenye Klubnak, amelyben a baba unokanővére, Liza az egyik főszereplő.

“Liza az öcsém lánya, az én keresztlányom. Nagy ajándék ő a mi családunkban, hiszen két fiú unoka mellett ő erősíti a női vonalat. Egy igazi egyéniség, hatalmas szívvel. Amikor kiderült, hogy Liza szerepelni fog egy elsősorban gyerekeknek szóló műsorban, az első reakciónk természetesen a büszkeség volt, és persze drukkoltunk neki, hogy legyen elég kitartása a sok-sok energia befektetéssel járó forgatásokhoz. Szerencsére hozta, hozza a szokásos formáját, nagyon ügyes. Mi is rendszeres nézői vagyunk a Kicsi Gesztenye Klubnak, egy igazán hiánypótló, kedves, aranyos produkció. A 11 hónapos kisfiunk, Boldizsár – akit különben egyáltalán nem tévéztetünk – amikor meghallja a Liza hangját, abban a pillanatban csak a tévét akarja nézni. Nagyon aranyos, mert le sem veszi a szemét Lizáról – tette hozzá a  válogatott labdarúgó.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.