Együttműködési megállapodást írt alá a BENU és a Foglaljorvost.hu

 

 

Összefogás a betegekért

Magyarország legismertebb gyógyszertárhálózata és az ország legnagyobb elérésű egészségügyi időpontfoglaló-felülete közösen lép fel a betegek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Együttműködésükkel az egészségügyi rendszerben történő eligazodást, a betegút egyszerűsítését, a felhasználók és vásárlók nagyobb kényelmét kívánják támogatni.

Mindkét egészségügyben résztvevő szolgáltató számára az ember az első: a BENU a gyógyszerek elérhetőségének biztosításával, a Foglaljorvost.hu az orvosválasztás és az időpontegyeztetés megkönnyítésével kíván a magyar lakosság segítségére lenni. Mindkét szolgáltató az innovációra alapozva igyekszik a magas minőségű ügyfélkiszolgálást középpontba állítva hozzájárulni a betegek életminőségének javulásához.

 

„Társadalmilag felelős vállalatként a célunk a betegek támogatása, akár gyógyulásról, akár prevencióról van szó. Éppen ezért indítottuk útjára a piacon egyedülálló benuveny.hu szolgáltatásunkat, amelynek köszönhetően a fogyasztók nemcsak előzetesen ellenőrizni tudják a vényköteles gyógyszerek elérhetőségét a kiválasztott BENU Gyógyszertárakban, de le is tudják azokat foglalni” – mondta dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója. „Azzal, hogy kölcsönösen felhívjuk egymás szolgáltatásaira a figyelmet, teljesebb körű megoldásokat kínálhatunk az emberek egészségmegőrző terveinek megvalósítására vagy egészségügyi panaszaik megoldására” – értékelte a márciusban induló együttműködést a vezérigazgató.

Straub Fanni és dr. Zlinszky János (fotó forrása: BENU Magyarország Zrt.)

„2011 óta fejlesztjük digitális magánegészségügyi platformunkat és folyamatos technikai innovációkkal igyekszünk még átláthatóbbá és elérhetőbbé tenni pácienseink számára az orvosválasztást és időpontfoglalást. Fontos mérföldköve innovációs fejlődésünknek a BENU-val kötött megállapodás, mellyel megkönnyíthetjük pácienseink számára az orvosi vizsgálatot követő szolgáltatások elérését is” – tette hozzá a partnerség kapcsán Straub Fanni, a Foglaljorvost.hu ügyvezetője.

Az együttműködésnek köszönhetően márciustól mind a két cég weboldalának látogatói komplexebb megoldásokat kaphatnak egészségügyi problémáikra vagy prevenciós terveikre. A BENU oldalán adott témájú egészségügyi cikkeket, edukációs tartalmakat böngészve az érdeklődők egy kattintással eljuthatnak az egészségügyi időpontfoglaló rendszer felületére, így a számukra releváns szakemberekhez. A Foglaljorvost.hu-n szakembert és szolgáltatást keresők az orvos által javasolt vény nélkül kapható készítményeket egyszerűen beszerezhetik a BENU Webshopjáról, a vényköteles gyógyszereket pedig lefoglalhatják a benuveny.hu oldalon.

Mi a benuveny.hu?

A BENUVÉNY a BENU online gyógyszerfoglalási rendszere, egy Magyarországon egyedülálló, innovatív szolgáltatás. Az oldalon többezer vényköteles, illetve támogatott készítmény díjmentes lefoglalására van lehetőség a beteg számára leginkább megfelelő, közel 200 BENU Gyógyszertár valamelyikében – ezzel időt és energiát spórolva a vásárlónak.

Ha például valakinek egyszerre több vényköteles gyógyszert kell beszereznie, néhány kattintással utánajárhat, hogy melyik BENU Gyógyszertárban tudja ezt egy helyen beszerezni és kényelmesen le is foglalhatja magának a készítményeket. Az oldalon lefoglalt gyógyszerek összekészítéséről üzenetet küld a kiválasztott gyógyszertár, amelyeket ezt követően 3 napig van lehetőségünk átvenni.

A benuveny.hu tökéletesen illeszkedik abba az új gyógyszertár-koncepcióba, amely mindig a beteget helyezi előtérbe.

Forrás: Napidoktor.hu