3 gyönyörű anyák napi virágcsokor ötlet!

Ma van az év legszebb ünnepe az anyák napja, amikor is az Édesanyákat köszöntjük. Ha még nincs, ötleted milyen különleges virággal lepd meg őket, íme, 3 virágcsokor ötlet.

Íme, 3 fantasztikusan szép anyák napi virágcsokor ötlet.

Nyári forgatag

Ha valami igazán nyárias mégis elegáns virágcsokrot szeretnénk ajándékozni, bátran válogassunk össze a csokorba színes tarka virágokat.

A boglárka a frézia, és a rózsa a nyár színes mégis vidám hangulatát adja vissza a csokorban is. Ezt a csokrot Édesanyáknak, Keresztmamáknak ajánljuk ajándékba.

lavender

Levendula mező

A levendula színe a nyugalmat és a meghittséget sugallja, így bátran ajándékozzunk kedvenc Nagyinknak egy ilyen szép csokrot, amelyben a levendula lila és a rózsaszín különböző finom árnyalatai vannak párosítva.

torok

A török szegfű kissé a vidéki kert hangulatát csempészi a csokorba, míg a tulipán és a frézia a tavasz hatását kelti életre.

Liliomok tüze!

A liliom mindig is egy igen kedvelt virág volt, hiszen szépségükkel és kissé elegáns megjelenésükkel kiemelkednek a virágok közül. Itt az élénk színű királyliliomok lettek párosítva az élénk rózsaszín rózsákkal, majd a liliomok és rózsák szépségét még jobban kiemelik a bordó krizantém apró virágai.

Forrás: