Professzori elismerés a napidoktor.hu-nak

Mostantól a napidoktor.hu szakértői professzori csapatát a világhírű, Egyesült Államokban élő orvos professzor, Dr. Kaáli Géza is erősíti.

A neves orvos a napokban látogatást tett a napidoktor.hu szerkesztőségében, és gratulált az alig több mint egy éve indult egészség és életmód portál sikereihez. A napidoktor.hu az egészségügyi szakportálok között  az egyik vezető site-jává vált, prevenciós ismeretterjesztő tevékenysége szakmai elismertségnek örvend, a napi látogatószámok növekedésében pedig a legdinamikusabban fejlődő hazai portálok közé került. Ezt ismerte el Kaáli professzor, aki New York-ban fedezte fel a napidoktor.hu-t, és tett javaslatot az együttműködésre.

A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította, a Magyarországon létrehozott intézményeiben mintegy 70 000 lombikbébi kezelést végeztek, ezek eredményeként 20 000 egészséges kisbaba láthatta meg a napvilágot. A Kaáli Intézet tapasztalata és nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő eredményessége megoldást jelenthet annak a több tízezer magyar párnak, akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton megfoganjon, és világra jöjjön.

kaali480

Ennek az országos intézményrendszernek az eredményes működését a széleskörű hazai tapasztalatokkal rendelkező, amerikai és nyugat-európai képzéseken is részt vett orvosok és biológusok biztosítják. Az Intézet munkatársai a magas színvonalú lombikbébi kezelések végzése mellett szakmai továbbképzéseket tartanak, tudományos kutatásokat is végeznek. Az utóbbiak eredményeiről a világ szakmai közvéleménye rendszeresen tájékozódhat a rangos nemzetközi folyóiratokban megjelent publikációkból.

Kaáli professzor mintegy 250 magyar orvosnak, biológusnak, orvostanhallgatónak biztosított ösztöndíjat az Egyesült Államokban, valamint tudományos kongresszusi részvételt világszerte. Tudományos munkáit jelentős nemzetközi folyóiratok közlik, rangos kongresszusok és egyetemek megtiszteltetésnek tartják, ha elfogadja a meghívásukat és előad. Nevéhez fűződik az első meddőségi diagnosztikával és kezelésekkel foglalkozó magyar nyelvű tankönyv szerkesztése és kiadása is.

Tevékenysége elismeréseként 1999-ben megkapta a Magyar Köztársasági Elnöki Aranyérmét, 2003-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét, 2005-ben az American Hungarian Foundation George Washington díját és a Szegedi Tudományegyetem Senator Honoris Causa díszdoktori címét. 2010-ben pedig az a város – Orosháza – avatta díszpolgárrá, ahol iskolai tanulmányait végezte. Megtiszteltetés és elismerés, hogy mostantól a napidoktor.hu professzori szakértői csapatát erősíti.

Forrás: