Fogamzásgátlás ellenére két gyereket szült!

Kilenc hónapon belül két gyereket szült egy walesi nő annak ellenére, hogy fogamzásgátló tablettát szedett mindkét fogantatás idején. Előző három gyereke esetében is védekezett a terhesség ellen, ráadásul ötödik teherbe esése előtt rajta volt a sterilizálásra várók listáján.

Claire Ormrod 26 éves, párja 36 esztendős. A negyedik és ötödik gyermekük sürgősségi műtéttel, császármetszéssel jött a világra: Alice nevű lányuk 2011. december 6-án, Gareth nevű fiuk pedig 2012. szeptember 7-én. Mindkét csöppség rendkívül kicsi volt, a kislány esetében ráadásul senki sem hitte, hogy életben marad; olyannyira nem, hogy a család sebtében keresztelőt tartott, és már a temetést is elkezdte szervezni. Alice másfél órával az életfunkciókat működtető gépek tervezett kikapcsolása előtt ,,kelt önálló életre”.

,,A két testvér születése közötti idő olyan rövid, hogy akár ugyanabba az osztályba is járhatnak majd, ha iskoláskorúak lesznek. Már csak annak köszönhetően is, hogy a lakhelyükhöz közeli katolikus iskola most tolta ki szeptember 7-re az évelválasztó határnapot a brit földön szokásos szeptember 1-jéről” – jegyezte meg a The Mirror című brit lap.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.