12 ember mentett meg egy fuldokló kisfiút Új-Zélandon

A 12 éves Joshua McQuid két barátjával játszott az Új-Zélandon található Napier beachen, amikor egy erős és hatalmas hullám elsodorta, és egyre messzebbre vitte a nyílt vízre. A fenti videó egy szemtanú felvétele, amelyen jól játszik a bátor helybéliek és turisták elszánt küzdelme a kisfiú életéért.

A rögtönzött mentőcsapatot egy német turista irányította. A helybéli rendőrök is próbáltak a gyermeknek segíteni, de nem jártak sikerrel. Csak azután sikerült kiszabadítani a fiút, miután 12 ember egyként összekapcsolódott, mintegy emberi láncot formázva, és közös erővel húzták.

Miután megmentették, Joshua-t eszméletlen állapotban vitték a partra, majd azonnal elsősegélyben részesítették. Josh édesapja Shane McQuid elmondta, hogy fia szépen gyógyul, de erre a megrázó élményre egész életükben emlékezni fognak. ,,Olyan volt, mintha egy mosógépben lettem volna.”- mondta Joshua. Mr. McQuid a helyi rádióban elmondta, hogy minden egyes embernek kimondhatatlanul hálás, aki részt vett fia megmentésében.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.