Málnás joghurtos fagyi recept 2018-06-02 Blog, Diéta, Egészséges otthon Megosztás: Tweet Nyári desszertek tökéletes alapanyaga a kiváló élettani hatásairól ismert joghurt. Használjunk minőségi adalék anyagoktól mentes fajtát, és párosítsuk szezonális gyümölcsökhöz. Hozzávalók: 25 dkg málna 1 db 2,5 dl-es málnás prémium joghurt (gyümölcsdarabokkal) 2,5 dl tejszín 8 dkg porcukor Elkészítés: A málnát szűrőn átpasszírozzuk és a cukorral simára keverjük. A tejszínt habbá verjük, beleforgatjuk a joghurtot és a málnapépet. Fagyigépbe tesszük, vagy fagyasztóban készre dermesztjük (ha fagyasztóba tesszük, akkor az első órában kb. kétszer keverjük át). Amint készre fagyott, olvasztott csokoládéval és málnadarabokkal tálaljuk. Forrás: https://napidoktor.hu/index