Király Gabi beavatkozás nélkül fiatalodik

Király Gabi különleges arcfiatalító eljárásokkal tartja karban arcbőrét: a vékonyszálas kontúrterápia és a mikrofókuszált ultrahangos kezelés hatásának köszönhetően az ismert stylist arca úgy fiatalodott meg, hogy közben saját arcvonásai is megmaradtak. A legmodernebb esztétikai beavatkozásokat kezelőorvosa, Dr. Kriston Renáta végezte el.

 „A beavatkozások teljesen fájdalommentesek voltak, mindössze apró tűszúrásokat éreztem a bőrömön. Amikor tükörbe néztem, azonnal úgy láttam, hogy pihentebb és kisimultabb a bőröm, a kezdeti pirosság olyan hamar elmúlt, hogy pár nappal később már a gyermekeim koncertjén mulattam” – árulta el a Király Gabi, aki a kezeléseknek köszönhetően sokkal magabiztosabb lett.

Kezelőorvosa, dr. Kriston Renáta kiemelte, hogy a szépészeti beavatkozásokat mindig egyénre szabottan hajtják végre. „Gabinak eredetileg is jól karbantartott és ápolt volt a bőre. Azért fordult hozzám, mert 40 éves kora felett – mint mindenkinek -, neki is megereszkedett az arcbőre. Másfél évvel ezelőtt klasszikus vékonyszálas kontúrterápiát végeztem rajta, amely a biofonalak segítségével különleges liftinghatást eredményez és előidézi a bőr természetes regenerálódását. A kezelés hatására Gabinak 1,5 éven át olyan feszes volt az arcbőre, mint fiatal korában” – mondta el a szakorvos, aki később mikrofókuszált ultrahangos kezelést alkalmazott páciensén.

A beavatkozás során egyaránt kezeljük a bőr mély, középső és felszíni rétegeit, amelynek segítségével egyszerre érhetünk el tartásfokozó, regeneráló és ránctalanító hatást. Az eredmény kiteljesedéséhez 3-6 hónapra van szükség, bár a hőkezelésnek köszönhetően a kezelésnek azonnal látható lifting hatása is van” – tette hozzá a bőrgyógyász-kozmetológus, aki azt is elárulta, hogy az említett kezeléseken kívül létezik már egy új, speciális és műtétmentes arcemelő technika, a duolifting, amely legmodernebb eljárás az esztétika területén.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.