Legsoványabb hírességek!

Drasztikus fogyások és vallomások Hollywood-i színésznőktől. Némelyikük belátta, hogy átestek a ló túloldalára – megpróbáltak megfelelni – mások nem tudták elkerülni, hogy lesoványodjanak.

Nicole Richie: 1.55m/ 41 kg

2003-ban Nicole Richie még teltkarcsú volt, amikor Paris Hiltonnal reality show-t forgattak. 2006-ban mindenkit sokkolt soványnak is csak nehezen nevezhető megjelenésével. A 41 kg-osan Nicole beismerte, hogy gondjai vannak! "Tudom, hogy túl sovány vagyok, és nem szeretném, ha egy tinédzser rám nézne és azt mondaná, hogy olyan akar lenni, mint én." Nicole a stressznek tulajdonította a drasztikus fogyást, amelyet egy fájdalmas szakítás okozott. Ennek ellenére felismerte, hogy rossz példát mutathat a nőknek, és hogy veszélyt jelent önmagára nézve. Étkezési szakértő és pszichiáter segítségét kérte, egy év múlva pedig jó útra tért, ekkor esett teherbe.

Kylie Minogue: 1.57 m/42 kg

2000-ben amikor egymás után dobta piacra slágereit, az alacsony énekesnő sovány volt. Kylie csak akkor kezdett felszedni egy pár kilót, amikor mellrákkal diagnosztizálták (2005) és elkezdte a kemoterápiát. És jóllehet most egészséges, nem próbált megszabadulni a felesleges kilóktól. "Amikor a régebbi képeimet nézem, látom, hogy túl sovány voltam, és egyáltalán nem néztem ki jól. Most jobban érzem magam a bőrömben."

Mila Kunis: 1.61 m/ 43 kg

A színésznő a Fekete Hattyú forgatása során érte el ezeket az arányokat. "Úgy készültem erre a filmre, ahogy valószínúleg többet sem fogok. 5 hónap alatt 10 kg-ot fogytam. Általában 53 kg vagyok." A szerepre készülve Mila napi 4 órát táncolt, és 1200 kalóriánál nem evett többet naponta. A színésznő a forgatások befejeztével intenzív hízókúrába kezdett, és mindössze 5 nap alatt visszaszedte az 5 hónap alatt leadott kilókat.

Megan Fox: 1.65 m/45 kg

Megan Fox testsúlya mindig forró témának számított a médiában. Azt rebesgették, hogy a Transformers rendezője el akarta bocsájtani, mivel túl soványnak vélte. 2009-ben, amikor a Transformers 1 megjelent, Megan kb. 50 kg-ot nyomott. A színésznő azonban újra lefogyott egy új szerep kedvéért, amit az Ördög bújt beléd című filmben alakított, ekkor újra 5 kg-ot fogyott. Megan Fox szeptemberben vallotta be, hogy: "Másfél évig egy gyümölcs és zöldség alapú vegetáriánus diétát tartottam, így kenyér, cukor és kávé nélkül éltem. Négy hónappal ezelőtt rájöttem, hogy túl sokat fogytam és abbahagytam a diétát." A színésznő viszont nem mondott le a testmozgásról, mindenből eszik egy keveset, és így sikerült visszanyernie szép alakját.

Forrás: