Fluor Tomi nem kímélte törött lábát

Fluor Tomi május végén törte el a lábát: a Wellhello zenekar frontembere pont a fesztiválszezon előtt kényszerült gipszre. A fellépéseit azonban így sem mondta le, hanem sérült lábbal turnézta végig a nyár első felét.

“Őszinte leszek: nem sokat tettem azért, hogy helyre jöjjön a lábam – csak gipszben volt, de pihenni nem nagyon tudtam, hiszen fellépéseim voltak. ennek ellenére nagyon szépen begyógyult, már ugrálok is a színpadon, sőt szeppelek és breakelek is – amit csak akarok. Most már futni is járok újra, ami borzasztóan hiányzott, mert több mint két éve rendszeresen eljárok heti 2-3 alkalommal, most pedig több, mint másfél hónapot ki kellett hagynom” – mesélte Fluor, aki elárulta, hogy a futás számára egyfajta terápia és meditáció is.

“Amikor visszamentem az orvoshoz és levágták a gipszet, az doki megdícsérte, hogy milyen szépen begyógyult a törés, és mondta, hogy látszik, mennyire sokat pihentettem. Szívesen bevágtam volna néhány jelenetet a koncertjeinkből: például, hogy a fekvőgipszben is koncerteztem. De a lényeg, hogy rendbe jött” – mondta nevetve Tomi.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj