Pipere pasik

Az arcpakolások, a borotvák, valamint a szőrtelenítő krémek is a legjobb 10 szépségápolási szer között vannak a férfiak szerint.

Nem szégyelli Rob Johnson, hogy néha kölcsönkéri barátnője sminkkészletét, sőt úgy tűnik, nincs ezzel egyedül. Tíz férfiből egy bevallotta, hogy használja párja sminkjét, míg közel egy harmaduk haj-és körömápoló szereket kér kölcsön a nőktől, egy brit felmérés szerint.

ferfi20

Imádja a rögbit Mr. Johnson, azonban nem bánja, ha sáros lesz a pályán, mert bevallotta, 21 évesen minden nap használ hidratáló krémet. "Ez nem a nőiességről szól, több annál, inkább praktikus." – közölte a férfi. Rob három évvel ezelőtt költözött Új-Zélandra, és beismerte, a foltok eltüntetése miatt néha használ alapozót. "Én egy metroszexuális férfi vagyok. Ez nem a melegségről szól. Senki nem akar hatalmas pattanásokkal az arcán sétálni."mondta Rob.

"Szemöldökcsipeszt a férfiak 39, hidratálókrémet pedig 37 százaléka használ." – derül ki a The Daily Mailben megjelent brit felmérésből. Arra a kérdésre, hogy használják-e barátnőjük hidratáló krémét, a legtöbb timarui férfi igennel válaszolt. Azonban sok esetben partnereik nem tudnak róla.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás: