Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív segélyszervezeteként elhivatottan és szakszerűen segít a rászorulókon és a bajbajutottakon.

Magyarország
1116, Budapest
Tomaj u. 4

Bankszámlaszám: 11705008 – 20464565 – 00000000
Adószám: 19662927-1-43

 

Az 1991-ben alapított Magyar Ökumenikus Segélyszervezet protestáns szellemiségű, kiemelkedően közhasznú szervezet.

Hazai intézményhálózatával a Segélyszervezet hathatósan részt vesz a magyarországi szociális-fejlesztő tevékenységben. Országszerte elhelyezkedő szoicális központjaival, családok átmeneti otthonaival, családsegítő és gyermekjóléti szolgálatok fenntartásával, hajléktalan ellátással, drogprevenciós irodák és drogambulanciák működtetésével, házi betegápolási szolgálat működtetésével, és országszerte számtalan segélyakcióval segítik a rászorulókat a szervezet munkatársai.

Munkáját a nem kormányzati szervezetek nemzetközileg kialakított alapelvei mentén végzi.

Számos nemzetközi szövetség tagjaként (ACT-International – Genf, Aprodev – Brüsszel), az Európai Unió, az ENSZ szervezeteivel, és a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumával partnerségben, a világ számos pontján katasztrófák esetén humanitárius és fejlesztési segítséget nyújt. Kiterjedt – több tízezres – támogatói körét megszólítva évente több alkalommal hirdet adománygyűjtést a rászorulók, bajbajutottak megsegítésére.

 

Tel.: (+36 1) 208 49 32
E-mail: [email protected]
Web: www.segelyszervezet.hu

Forrás: