Nem csupán lábbeli – életérzés a Berkemanntól

Letisztult vonalak, geometrikus formák, csillogó felületek, vidám minták és sportos stílus – ez mind megtalálható a Berkemann 2016-os tavasz-nyári kollekciójában. A 130 éves cég hagyományaihoz híven természetesen prémium minőségben, a láb egészségét szem előtt tartva.

Bűvölet, felfedezés, inspiráció és meditáció: ez a négy motívum ihlette a Berkemann 2016-os tavasz-nyári kollekcióját, mely ezúttal is számos újdonságot tartogat. Új minták és új forák színesítik a Berkemann palettáját, megőrizve tradícióinkból mindazt, ami az egészséges lépteket szolgálja.   

A natúr színek és a letisztul elegancia kedvelői, valamint a látványos, vidám motívumok rajongói egyaránt találnak maguknak kedvükre való lábbelit a szezon kínálatában. A retro és az etno szintén megtalálható a kollekcióban, az afrikai kontinens, India és Amerika világát is megidézik a látványos motívumok.

doki_nyeremeny

A fémes kiegészítők és a szezon egyik nagy divatja, az elbűvölő csillogás a luxus és az elegancia érzeték keltik.

Az egészség testünk talapzatánál, a lábainknál kezdődik. Éppen ezért a kollekció minden darabja kiváló minőségű alapanyagokból, öt ponton alátámasztott anatómiai talpkialakítással készül.

A Berkemann nem csupán lábbeli, hanem egy olyan prémium kategóriás életérzés, amibe vásárlói azonnal beleszeretnek! A kényelem és az egészséges léptek pedig 2016-ban is divatosak lesznek! (X)

berkemann--logo_es_szlogen--cmyk

Forrás: https://napidoktor.hu/index