“Egy modern nő nem tud adni semmit a férfinak”

Egy új “mozgalom” hívei azok a férfiak, akik kiábrándultak a párkapcsolatokból, ugyanis szerintük a modenr nő egyáltalán nem alkalmas házasságra vagy családalapításra, de a férfiaknak egyébként sincs rájuk szüksége.

“Amiért én kiszálltam a húspiacról az az, hogy egy modern nő nem tud adni semmit a férfinak” – tette a meglepő jelentést egy új mozgalom egyik tagja.

A migtau hívei a Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak. Úgy gondolják, a mai nők csak támaszkodnak és kihasználják a férfit, így nem érdemes velük sem házasodni, sem gyereket nemzeni, de még szexuális kapcsolatot sem kialakítani.

“Egy modern nő nem férjet, apát keres a gyerekeinek, hanem egy jó válást, akitől sok pénzzel lehet távozni. Minden fejlődött, minden innovációnak volt kitéve, kivéve a nőt” – állítja a huszonéves egyetemista fiú.

A nőktől való “elfordulásnak” több szintje van, például az, amikor a nőt már az ágyban is helyettesítik. És hogy mivel? Bizony, robotokkal, amelyek a mozgalom tagjai szerint teljesen kielégítőek a férfiak számára.

A szakértők szerint azonban a nők emancipációja a férfiakra és a párkapcsolatokra is pozitív hatással van.

Forrás: RTL Klub


Egy válasz

  1. Attila

    Maximálisan igaza van sajnos. A nőiesség mintha teljesen megszűnt volna ?