Vörös fonallal az átok ellen!

Elgondolkoztál már rajta miért viselnek az emberek a vörös fonalat vagy cérnát a bal karukon? Divat vagy babona?

Minden színnek speciális frekvenciái és energiái vannak.

A vörös szín a veszélyt jelenti, ezáltal megvéd bennünket az átoktól, rontástól, negatív energiáktól, de még az ártó szellemektől is!

De miért éppen a bal karon kell viselni?

A bal kar a “kapás”-t jelenti, a jobb kar az “adás”-t,ezáltal a vörös fonal a bal karon a behatolás pillanatában megvéd minket a negatív energiáktól, átkoktól. Az energiaáramlás  a testben mindig bal oldalról kezdődik, ezért nagyon fontos, hogy  a bal karon viseljük a vörös fonalat vagy cérnát.

Nagyon fontos még kiemelnem, hogy a fonal felkötésének módja szígorú előírásnak megfelelően zajlik, amit jó, ha jósnőre vagy szakértőre bízunk!

Én, Lénárt Évi Parapszichológus az átok levételt mindig ezzel a vörös fonal technikával fejezem be, hogy védelmet tegyek az ügyfeleimre, számomra nagyon fontos, hogy az átok levételt követően hosszú ideig védelem alatt legyen az ügyfél. Erre pedig a vörös fonal vagy cérna a legalkalmasabb. Munkáim során igyekszem mindig a legjobb megoldást a legprecízebben végezni, elég egy apró hiba, egy rosszul felkötött védelmi vörös fonal és nem ér semmit az egész rituálé, tehát nem olyan egyszerű, hogy felkötünk magunkra egy vörös fonalat. Ennek igen komoly művelete van! Az sem mindegy, milyen fonalat vagy cérnát használunk, én mindig megáldom előtte a fonalat és átmosom szentelt vízzel mielőtt felkötöm.

Honnan is ered a vörös fonal?

  • Védelmi eszközként a kabbala vallás hívei viselik szerte a világban.
  • A kabbalisták szerint a fonal két célt szolgál: az egyik az, hogy  megvéd az irigy emberektől, a másik, hogy  saját irigységünktől is megszabadítja lelkünket.

Mi történik ha elszakad?

Ha a fonalunk elszakad, nem véletlen, ahogy semmi se az univerzumban, mindennek oka van. Tehát, amennyiben elszakad a fonalunk, azt jelenti valaki megpróbált átkot tenni ránk, de a fonal megvédett. Ilyenkor érdemes egyből újat felkötni a  védelem érdekében. Ha ezt elhalasztjuk, akkor védelem nélkül maradunk.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.