Ezoterikus diéta – ősi módszer a testsúlycsökkentéshez

A testsúlyod és a Hold fázisai közti összefüggést könnyű megérteni: az emberi szervezet ritmusa az égitest mozgásával együtt változik.

Növekvő holdkor könnyebben beépülnek kalóriák, míg fogyó holdkor kevésbé hasznosul amit megeszel. A siker érdekében tehát érdemes fogyóhold idején belevágnod a diétába.

Foto:123rf.com

Higgy a mantra erejében! Ahhoz, hogy valóban karcsúsodni kezdj, elsősorban az akaratodat kell megerősítened. Érdemes a diéta idején minden este gyakorlatokat végezned. Elalvás előtt képzeld el, milyen lesz az alakod, ha már lefogytál, és mondd el néhányszor a következő egyszerű mantrát: „Napról napra tökéletesebb az alakom! Napról napra vonzóbb vagyok!” Égess fehér gyertyát! Amikor megszületik benned az elhatározás, hogy diétázni kezdesz, vásároljunk egy vastag fehér gyertyát (ez jelképezi duci énedet), és minden nap égess el belőle egy kicsit! A fehér viasz jelképezi a fölösleges kilóidat, így minden égetéssel megszabadulsz jelképesen egy kevés zsírpárnától is.

 

Fotó: 123rf.com

 

Ismerd meg a horoszkópod

Születési horoszkópod a diétában is segítségedre lehet. elárulhatja, mire kell odafigyelned, milyen sportot válassz magadnak a sikerhez. De még azt is megtudhatod egy profi asztrológus segítségével, hogy melyik típusú fogyókúrával tudsz a legkönnyebben megszabadulni a feleslegtől. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy vegetáriánus vagy egy húsos étrend a legmegfelelőbb-e számodra.

Szakértők kiderítették, melyik étel fogyaszt a legjobban

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.