Videóval: autólift Nicole Kidman otthonában

Nicole Kidman Oscar díjas színésznő nevét mindenki ismeri. Talán pont ez az oka annak, hogy egy olyan lakást vett, ahol senkivel sem tud találkozni. Saját autófelvonója az utcáról a lakásába viszi.

Nicole Kidman Oscar díjas, eredetileg ausztrál színésznő, modell és énekesnő, így valószínűleg csaknem mindenki ismeri a nevét és megannyi alakítását. Hazájában, Ausztráliában már népszerű színésznő volt, amikor a világ megismerte a Halálos nyugalom című thrillerben.

Nicole-Kidman

Később jelentős hollywoodi produkciókban foglalkoztatták, egyre fontosabb szerepekben, így ma már az egyik legkeresettebb sztár. A mostani filmjében, a Rabbit Holeban sokak szerint jobb, mint valaha, vagyis túltesz a kilenc évvel ezelőtti Oscar-nyertes alakításán Az órák-ban. Magánélete egy ideje újra helyrerázódott, pedig nem volt könnyű túltennie magát a válásán.

Nicole-Kidman

Tom Cruise és Kidman 11 év házasság után 2001-ben hivatalosan is bejelentették a válást, amin mindkét színész rajongótábora nagyon elkeseredett. Azonban, 2006-ban a színésznőre újra rátalált a szerelem, és hozzáment Keith Urban countryénekeshez, akitől van két gyönyörű lánya: a 2 éves Sunday Rose, és a decemberben született Faith Margaret. Nemrégiben pedig hatodik házát is megvette a házaspár.

Nicole-Kidman

Ezúttal egy manhattani ingatlant, aminek két terasza van, és az egyik a Hudson folyóra néz.A pár tízmillió dollárt költött az álomotthonra, ami több mint kétmilliárd forintnak felel meg. A „szerény” otthonban még az autónak is külön liftje van, vagyis Kidmanék azon a szinten szállhatnak ki a kocsiból, ahol éppen kényelmes számukra.

Ez az első ház New Yorkban, ami ezzel az egyedi berendezéssel rendelkezik. A színésznőnek és férjének egyébként még öt másik háza van Nashville-ben, Tennessee-ben, Los Angelesben és Ausztrália két különböző városában, így több városban is igazán otthon érezhetik magukat.

Forrás: