Vámos Erika nyári szépség tippjei

A Több mint testŐr életmód magazin műsorvezetője gondosan ügyel megjelenésére, bőre makulátlan, alakja karcsú, sokan nem is értik, hogy hogyan maradhat ilyen fiatalos. Vámos Erika elárulta szépség tippjeit, amiből kiderül, hogy a műsorvezető napi szinten megdolgozik a fiatalos külsejéért.

Vámos Erika bőre homogén és egyenletes. A műsorvezető kerüli a nap sugarait, szoláriumban soha sem volt, és étrendjére is ügyel, tizenkét éve vegán életmódot folytat azaz nem eszik semmilyen állati eredetű ételt.

“Ha süt a nap, akkor figyelek arra, hogy nappali krémem 50-es faktorszámú napvédőt tartalmazzon.  Fontos a megfelelő ruházat, kalappal és minőségi napszemüveggel védem a bőrömet és a szemeimet.  Csak természetes alapú krémeket használok” – magyarázta szépségének titkát Vámos Erika.

Erika1

A Több mint testŐr magazin háziasszonya bőrét csipkebogyó olajjal kezeli,  gránátalma olaj csodálatosan feszesíti a bőrt, a körömvirágolaj megnyugtatja, az argánolaj valóságos csodaszer, a homoktovis olaja megszünteti a pirosságot és baktövis tartalmú krémet se hagyná ki. No, és vallja, hogy nincs kisimult bőr napi nyolc óra alvás nélkül, ezért igyekszik minél többet pihenéssel tölteni.

“Időt szánok a napi rendszeres és alapos arcradírozásra, és hétvégén citromlével mosom meg az arcomat, ami nem más, mint AHA kezelés, de abból a legolcsóbb! A kémiai gyümölcs savas hamvasztás, ezt sohasem hagynám ki.  Az arcbőrömön kívül egész testemet himalájai vagy tengeri sóval radírozom, csak azzal! Olcsó, természetes, biztonságos. Méregtelenít, ásvány okkal táplálja a bőrt. Minden hétvégén alga- és iszappakolást teszek magamra, tetőtől talpig” – sorolta az életmód magazin műsorvezetője, aki az étkezését a vegán élet módra építette fel.

Forrás: