Singh Vikit meggyötörte a gyerekkora

Singh Viki gyermekkorát alaposan megtépázta az élet: indiai származása miatt számos bántást kellett eltűrnie az iskolatársaitól, közben a családja is szétszakadt, ő két tűz közé került, apukájával pedig komoly hazugság árnyékolta be kapcsolatát.

Az énekesnőnek ezért nagyon fiatalon meg kellett tanulni kiállni magáért. Az iskolában a gyerekek bántása miatt, később pedig az önálló, szabad életéért, hiszen a családi hagyományoknak megfelelően nem ő dönthetett volna a sorsáról, a házasságáról…

Nem tudom, hogy mi adott ehhez akkor erőt. Világéletemben tiszteltem apukámat, de tartottam tőle. Befolyásos ember volt, 15 évig állt az indiai közösség élén, és az én életemről is határozott elképzelései voltak. Ha az ő szabályai szerint léteztem volna, akkor 17 évesen kaptam volna egy autót, lehet, hogy lakást is, sofőr vitt volna az egyenruhás iskolába, cserébe viszont nagyon korlátozva lettem volna. Abba az iskolába kellett volna járni, amit ő kijelölt, és azzal kellett volna házasodni, akit ő választott. Gyakran emlegette, hogy egy Amerikában élő indiai család fiával kellene beszélgetni, ismerkedni – próbálta pedzegetni a dolgot, és ettől felállt a szőr a hátamon. Borzasztóan megijedtem ettől a vezetett élettől, amit nekem szánt. Bár 3 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, de mindig úgy kellett élnem, ahogy apukámnak tetszik. Például nekem nem lehetett fiúm, nem járhattam fiúkkal – nyilván jártam, csak titokban. Ez egészen addig ment el, hogy 32 éves voltam, amikor először hazavittem valakit. 32 éves koromig nem tudta, hogy nekem van párkapcsolatom, netán együtt élek valakivel. Ez nagyon megbélyegezte a kapcsolatomat apukámmal, nem volt egy őszinte beszélgetésünk, hiszen az eszével tudta, hogy a lánya biztosan nem él szűzies életet, de nem kérdezett, ezért egyre több mindenről nem tudtunk beszélni, és egy idő után már nem is beszéltünk semmiről, mert csak olyan téma lett volna, amiről ő nem akar tudni, én pedig nem akarok mesélni. Ez a fal 32 éves koromban tudott leomlani” – meséli Singh Viki a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban.

Mindeközben Viki számára az anyukája sem jelentett igazi támaszt, hiszen a válás rendkívül megviselte, valójában soha nem tudta feldolgozni azt, ami történt vele.

„Láttam a gyönyörű anyámat leépülni, boldogtalanná válni, tönkremenni. Egyedül maradt egy gyerekkel, nem lett utána szerelme, és azóta sem. Nagyon sajnálom azt, ami vele történt. Gyerekként én voltam az ő támasza, mintha én lettem volna a férfi a családban. Nekem ez egyre nagyobb terhet jelentett, ezért döntöttem el 17 évesen, hogy egyedül akarok élni. Tini koromban bűntudatom volt, ha elmentem a barátaimmal, és őt otthagytam egyedül, vagy amikor apukámnál voltam. Sőt, azt gondoltam, hogy ha szeretem apukámat, azzal megcsalom az anyukámat, és ezt az érzést táplálta az ő viselkedése. Nagyon sok küzdelmem volt emiatt” – teszi hozzá Viki.  

Olvasd el ezt is!

Singh Viki bomba alakú lett a strandszezonra

Forrás: Napidoktor.hu