Less be Kiss Ramóna magánéletébe!

Kiss Ramóna szerint egy baba születése nem valami végét, hanem valami új kezdetét jelöli, és bár imádja a jelenlegi életét és munkáját, nem mindenáron ragaszkodik hozzá. Ha úgy hozza az élet, gondolkodás nélkül átvált majd anya üzemmódba, ahogy Király Viktor is szívesen képzeli el öt évvel későbbi önmagát családapaként. Mindkét híresség a jövőt szem előtt tartva fontosnak véli, hogy időt szakítsanak testük, lelkük ápolására a dolgos hétköznapokon is. Rami és Viktor most elárulták, hogyan tartják magukat üdén, és milyen praktikák rejlenek a mindig sugárzó külső mögött.

Napindító tippek

Rami szerint a külső szépségápolás persze nagyon fontos, de minden folyamat belülről indul. Ezért minden reggel egy egyszerű, de annál hatékonyabb praktikával indít: egy nagy pohár citromos vízzel, amely a közhiedelemmel ellentétben nem savasítja, hanem lúgosítja a szervezetet. Viktor, ha teheti, sporttal indítja a napot. Nagyon szeret görkorcsolyázni, de sokszor látogatja az edzőtermet is. Szerinte a zene mellett a mozgás gyógyír minden búra, különösen arra a félelmére, hogy bizony ő sem fiatalodik már.

Divatfortélyok

Rami a hétköznapokon a boyfriend stílus híve, de egyes alkalmakkor szívesen öltözik Hamupipőkének is. A színésznő igazi táskaőrült, bevallása szerint ez az a kiegészítő, amelyből egy nőnek sosem elég.

„Imádok táskát vásárolni, nemcsak boltokban, hanem online is. Alig várom a Black Friday-t, hogy a Fashion Days-en leárazzák és megvehessem a kiszemelt darabomat olcsóbban. Imádom a szőrös táskákat, és úgy döntöttem, a meglévő méregzöld és burgundi mellé mindenképp kell egy csajosabb szín is. Így kétszer élhetem át a vásárlás örömét: egyszer, amikor megrendelem, utána pedig, amikor megkapom. Óriási boldogsághormon.” – mondta Rami.

kiss_ramona_1

Viktor, bár szereti a divatot, nem tölt órákat egy próbafülkében, nagyon könnyedén és hirtelen vásárol.

„Nálam a ruha fogyóeszköz, mert például nagyon rosszul mosok, így nem is szeretek túl drága ruhákat venni. Szerintem így is lehet igazán trendin öltözködni. Sokszor böngészem neten az új kollekciókat, így amikor az üzletbe megyek, már tudom, mire számítsak. Kiegészítőket pedig inkább online szoktam vásárolni, órákat kifejezetten szívesen rendelek a Fashion Days oldaláról.”

Ha már sok volt a napból: főzés és zene

Rami tuti tippje egy hosszú nap levezetéseként: egy pohár fehérbor, Frank Sinatra zenéjének társaságában. Emellett szerinte a főzés, a fűszerekkel való játék teljesen kikapcsolja az agyat. A főzés szeretetét otthonról hozta, és már 17 évesen kiképezte magát, amikor felkerült Budapestre. Gyorsan a konyhában termett, egyik kezében a fakanál, másikban a telefon, amin a nagymamája vagy az édesanyja diktálta neki élesben a hazai recepteket.

Viktor a zenével tud igazán lazítani. Zongorázni és gitározni is a YouTube-ról tanult meg, magától. A gitár még új szerelem az életében. Ha hosszú napnak néz elébe, túlélőcsomagként a könyve mellett biztosan magával viszi azt is.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.