Ismét gyermeket vár Beyoncé?

Hetek óta találgat a világ, hogy napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, Beyoncé ismét gyermeket vár-e. A pletykát néhány fotó indította el, melyeken az énekesnő láthatóan gömbölyödő pocakkal pózol. Beyoncé és férje, a rapper Jay-Z tagadják ugyan a híreket, ám babonából első gyermekük érkezését is titokban tartották.

beyonce2

Beyoncé a világ egyik legsikeresebb énekesnője, munkájában már szinte mindent elért, amiről egy előadó álmodhat: telt házas koncertek, világkörüli turnék és számtalan díj jelképezi több éve tartó töretlen sikerét, ráadásul a magánéletben is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen szintén énekes párjával, Jay-Z-vel öt éve él boldog házasságban, melyből már egy kislányuk is született.

Az utóbbi hetekben azonban szárnyra kaptak a találgatások: vajon úton van a második sztárcsemete? Beyoncé és Jay-Z első kislánya, a 16 hónapos Blue Ivy Carter szülei szeme fénye: apukája már születésekor dalt írt hozzá, melybe a párnapos csöppség gőgicsélését is belecsempészte.

Beyoncé nemrégen egy interjúban bevallotta: biztos abban, hogy szeretne még gyermeket, s talán ez a kijelentés és néhány gömbölyödő pocakos fotó röppentette fel a pletykát, miszerint a dívának nem kell sokat várni a második babára, hiszen máris áldott állapotban van.

Az énekesnő és párja is tagadja a híreszteléseket, ám több közeli ismerősük is biztos a kicsi érkezésében. A sztárpár nagyon babonás, első gyermekük érkezését is sokáig titokban tartották. A Destiny’s Child egykori énekesnője épp egy világkörüli koncert, a Mrs. Carter Show állomási között utazgat, korábban azonban elárulta, mióta első kislánya megszületett, teljesen átértékelte a fontossági sorrendet: jelenleg inkább anyuka, mint előadó. Ezek ismeretében nem meglepő, hogy a kis Blue Ivy sokszor elkíséri anyukáját a koncertekre.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.