cukkini2

Készítsünk cukkini lekvárt!

A házi befőzés is a reneszánszát éli, nemcsak azért, mert pénz spórolható vele, hanem mert egy saját kezűleg eltett finomság sokkal jobban is tud esni, sőt, remek ajándékötlet. A kedvenc...

Hőség elleni védekezés

A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy 30 év után szélsőségessé vált az időjárás. A hőmérsékleti értékekben és a csapadék előfordulásban megkétszereződtek az extrém...
zold_dio

Így készítsünk diólikőrt

A még érettlen zöld dióból számos finomság készíthető, most olvasónk, Molnár István osztotta meg velünk nagymamájának féltve őrzött, közel 120 éves diólikőr receptjét.   A likőr...

Színtrend-mustra 2020 második felére

Hogy melyek azok a meghatározó árnyalatok, színcsoportok és -kombinációk, amelyek jellemzik majd az év hátralévő részét a lakberendezésben? Íme néhány olyan tendencia – a hangulatteremtő...
fogyókúra, diéta, fogyás

Fogyjunk tudatosan! – Hasznos tanácsok

A rendszeres sportolás nagyon sok pozitívummal jár. Egészségünkre jótékony hatást gyakorol, valamint segítségével érhetjük el a karcsú, formás, izmos alakot. Arra kértük Németh Vivient, az...

Japán és kínai ételek pulykából

A pulykahús egy igazán nemzetközi étel! Nem csak az európai és az amerikai konyha kedvelt alapanyaga, de az ázsiai gasztronómiáé is. Ha a vacsoravendégeink kedvelik a fűszeres, pikáns, egzotikus...

Orvosi tippek: így nyaraljunk idén is szabadon

Most, hogy berobbant az igazi nyár, és a szállodák is újra megnyitottak, egyre többen terveznek nyaralást. A hazai vendéglátók pedig mindent megtesznek azért, hogy a nyaralóknak gondtalan és...