Nyerj jegyet Szentpéteri Csilla & Band június 7. – i koncertjére

Játssz velünk, válaszolj helyesen a kérdésekre és nyerj jegyet Szentpéteri Csilla koncertjére.

A nyerteseknek gratulálunk!
A nyerteseink a következők: Handa Richárdné, Kotlár Kinga, Ujváry József, Richter Zsuzsanna, Kápolnási Ildikó, Hegyi Boglárka.
Az ők nyereményük 2 db. kétszemélyre szóló koncertjegy Szentpéteri Csilla június 7.-i koncertjére.
Gratulálunk és jó szórakozást kívánunk!

100% Zene címmel Szentpéteri Csilla & Band ad koncertet 2014. június 7-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

A koncert muzsikusai:

· Szentpéteri Csilla – zongora

· Kormos Janó – gitárok

· Roland Balogh – gitárok

· Ferenc Kovács – trombita, hegedű

· Viktor Hárs – bass, nagybőgő

· Szendőfi Balázs – bass

· Márton Takács- percussion

· Norbert Kovács – dob

szentpetericsillakoncertjegybudapestikongresszusikozpont

Szentpéteri Csilla nem csak professzionális előadó, de nyitott, szabad szellemű, kreatív zeneszerző is, aki egyformán otthonosan mozog a régi zene és a modern hangstúdiók világában. Zeneműveit, átdolgozásait maga hangszereli lenyűgöző fantáziával, pazar ötletekkel ötvözve a régit az újjal. Sokszínű világában a komolyzene artisztikus elegancája találkozik a latin zenék életörömével, pezsgő ritmusával, a rock elementáris energiájával, a jazz játékosságával vagy a keleti dallamok misztikumával. Így találkozhat egy időben, egyszerre a pódiumon Mozart, Piazzolla és Chick Corea.

Különféle formációkkal lép színpadra – zenekarának alapját egy állandó kvartett alkotja, de a gitárokat és ütőshangszereket gyakran egészítik ki egyéb szólóhangszerek – pl. hegedű, trombita, harmonika – változatos módon gazdagítva a hangzást.

Folyamatosan megújuló koncertjein mindig képes meglepetést okozni, de biztosan számíthatunk elmaradhatatlan sikerszámainak előadására is, mint pl. a Vihar, Sirály, La Campanella…stb.

A "100% zene” szinte teljes keresztmetszetét adja az elmúlt évek termésének, sok ponton találkozik a nemrég megjelent "Best of” album újragondolt zeneszámaival, azonban bemutatásra kerülnek új szerzemények is, melyek az ősszel megjelenő következő lemez előfutárai.

A látvány és a fények hangsúlyos kiegészítői a produkciónak, az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünnepévé varázsolja az estét, mindenkinek megadja azt, amire vágyik, örömet, szabadságot, ritmust és harmóniát, nem utolsósorban a legmagasabb színvonalú szórakozást.

Jegyárak: 4900, 6500, 8200, 9900, 11900 Ft

Játék kezdete: 2014.05.20

Játék vége: 2014.05.29

Játék sorsolása: 2014.05.30

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.