Ganoderma kávéval a pikkelysömör ellen

55-64 év közötti nő vagyok. Enyhe fokozatú pikkelysömörrel küzdöttem, melyre a szokásos kenőcs kiválóan használt, de csupán nagyjából 2 hétig.

Ezt követően elkezdtem alkalmazni egy másik módszert, beszereztem ganodermás kávét. Fogyasztásától egy hónap alatt tünetmentes lettem, sőt. Évek óta az vagyok, az enyhe pikkelysömör elmúlt, annak ellenére, hogy nem használok rendszeresen ganodermát. A DXN ganodermás kávéját ittam, amit azért nevezek meg, mert fontosnak tartom a csúcsminőséget és ebben nem csalódtam. Segített a kimerültségem kipihenésében is, pontosan úgy, ahogyan azt a gomba működéséről írja.

A pikkelysömör (psoriasis) egy sajnos meglehetősen gyakori bőrbetegség, melynek oka pontosan nem ismert. Hatására a bőrfelszínen vörös, fehéren hámló, több centiméteres plakk alakul ki. Nőkre és férfiakra egyaránt jellemző, ahogyan bármely életkorban is jelentkezhet.

Oka lehet genetikai hajlam, s ha valakinél ez fennáll, akkor bizonyos ingerekre a bőre pikkelysömörös tünetekkel reagál. Lehet az sérülés, csípés, műtét, bakteriális- és gombás bőrfertőzés, a bőr egyéb okból történő begyulladása, esetleg gyógyszerek. Ám a szervezet belső problémái is kiválthatják a pikkelysömört, így a lappangó gyulladásos gócok, diabétesz, májprobléma, belső szervek daganatai.

A ganoderma gomba lényege, hogy a szervezet funkcióit képes harmonizálni, serkentve öngyógyító képességét, erősítve az immunrendszert. Vértisztító hatású, javítja a vérkeringést, fokozza a sejtek minőségét. Olyan betegségeknél, melyeknél a kiváltó ok a rossz vérkeringés, rendkívül hatékony. A ganoderma kávé a szervezet felhalmozott savait semlegesíti. A vérnyomás normalizálásában is szerepet játszik.

A ganoderma kivonatot brazíliai arabica kávéhoz keverik hozzá, így egyedi élvezeti cikként iható és biztosan nem marad el a fogyasztása. Ha azonban használjunk, más kávét nem érdemes mellette inni.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.