Jobb, mint új korában- a lézeres hüvelyszűkítésről

Strandolás, fürdés után még víz szivárog a hüvelyéből? Szexuális együttlét közben a hüvelyből levegő távozik? Ezek a tág hüvely leggyakrabban jelentkező tünetei.

Emellett kevésbé élvezetes az együttlét, gyakran jelentkezhet hüvelyi fertőzés. Kezelés nélkül, a kötőszövet további gyengülésével vizelettartási zavar, hólyagsérv, méhsüllyedés alakulhat ki. A klinikai képet a nemzetközi szakirodalom hüvelyi relaxációs szindróma néven ismeri. A hüvely optimális szerkezetének és tágasságának elvesztése szülések után, vagy az életkor előrehaladtával következhet be.

Az IntimaLase® egy egyedi, szabadalmaztatott, nem műtéti, ambulanter elvégezhető fototermikus hüvelyszűkítő Er:YAG lézer terápiás eljárás. A hüvelyszűkítés fő indikációja a túl tág, laza hüvelyfal kezelése. A hüvelyszűkítő kezelést ambulanter végzik speciális előkészületek nélkül. Mivel teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítésre nincs szükség. A hüvelyszűkítő kezelés vágás, vérzés és varrás nélkül történik. A beavatkozás után a delikvens azonnal folytathatja napi tevékenységét.

Foto:123rf.com

Hogyan működik a hüvelyszűkítés?

Hüvelyszűkítés során az Er:YAG lézersugár non-ablatív termikus hatása révén stimulálja a hüvelyfalban a kollagén újrarendeződését, új kollagén szintézisét. A kollagéntermelés fokozódása megerősíti a hüvelycsatorna szöveteit. A kollagén rostok újrarendeződése és új rostok termelődése a hüvelyfal vastagságát és rugalmasságát növeli, ezáltal okozza a hüvely szűkítését, visszafiatalodását.  Érdemes a beavatkozásra időpontot foglalni azoknak, akiknek sok kellemetlenséget okozott már a relaxációs szindróma.

Forrás

A női orgazmus a szexualitás egyik legnagyobb misztériuma. Abban azonban minden kutató egyetért, hogy a női orgazmuskészség sokkal bonyolultabb folyamat, és nem spontán kialakuló képesség, mint a férfiaknál.

Hüvelyi kontra csikló orgazmus – Tények és tévhitek

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.