Nyakfeszesítő és toka eltüntető gyakorlatok

A nyakon vékonyabb a bőr, mint az arcon, és sajnos kevésbé ellenálló, vagyis könnyebben megadja magát a gravitációnak.

A nyakfeszesítő arcjóga speciális gyakorlataival elejét veheted a pulykanyak kialakulásának, illetve csökkentheted a látható bőrredőket.

A nyakbőr ugyanis papírvékony, gyakran éri a nap, ezért fokozottan ki van téve a bőrkárosító UV-sugaraknak. A kollagén csökkenése ezen a területen a leglátványosabb, hiszen itt nincs kipárnázva a bőr, ezért a megereszkedett részek lelógnak.

Elalusszuk, rosszul mozdulunk, megsérül, helytelenül tartjuk? A nyakfájdalom sok ok miatt kialakulhat. Segítünk megtalálni a fájdalomcsökkentés eszközeit.

Nyakfájás – 6 tanács, amitől elmúlhat

A lötyögő pulykanyak a nők egyik rettegett rémálma, amit pusztán krémekkel feszesebbé tenni, vagy eltüntetni szinte lehetetlen. Különféle kezelések állnak rendelkezésre, melyek a nyak és dekoltázs ráncait, barázdáit célozzák meg, durvább esetben azonban csak a plasztikai sebészeti beavatkozás segíthet. Éppen ezért a megelőzés nagyon fontos, hiszen egyszerű arctornával a még kisebb redők tökéletesen csökkenthetők és kordában tarthatók.

Foto:123rf.com

Nyakfeszesítő arcjóga lelógó redők, ráncok ellen

Ha rendszeresen végzed ezeket a gyakorlatokat, az áll alatti izmok megedződnek, erősítésükkel pedig a bőr is jobban kifeszül. Jobb eredményeket érhetsz el, ha a kenegetés mellett bőrfiatalító arcjógát is alkalmazol, amely a pulykanyak kialakulásáért felelős renyhe területet dolgoztatja meg alaposan.

Loading video

 

Semmilyen eszközre nem lesz szükséged, csak a kezedre. Kövesd a videó utasításait, és igyekezz minél helyesebben végezni a feladatokat. Ha nem is azonnal, de hetek múltán feszesebb, rugalmasabb kontúrvonalakkal számolhatsz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.