Díszítsük a lakást rusztikus díszekkel!

Kedveled a rusztikus stílust? A falusi otthonok mintájára kialakított lakásbelső egyre népszerűbb. Ha ilyenre vágysz, az alábbiakban megpróbálunk ebben segítséget nyújtani, néhány remek ötlettel.

Mi kell az ötletgyűjtéshez?

  • számítógép
  • telefon
  • internet-kapcsolat

lakberendezés2

Tanácsok:

1. Kölcsönözz ki néhány régi játékfilmet. Figyeld meg minden jelenet helyszínét. A régi játékfilmekből ötleteket meríthetsz a mai, modern változatú rusztikus lakás kialakításához. Különösen figyelj a menedékházakban zajló jelenetekre:) Jegyezd meg a szobákban és a falakon található tárgyakat. Ezek kiválóan alkalmasak a rusztikus díszítésre.

lakberendezés1

2. Menj el egy könyvkereskedésbe és lapozz át néhány, turistaház mintájára berendezett lakásbelsőről szóló szaklapot. Ezek a falusi lakások hangulatát megteremtendő, főként eredeti régiségeket ajánlanak dekorációként. Ugyancsak ezekből a szaklapokból meríthetsz ihletet fürdőszobád berendezésére is.

lakberendezes3

3. Interneten is kereshetsz ötleteket rusztikus lakásbelső kialakításához, olcsóbb és drágább megoldásokat is lehet találni.

lakberendezés4

4. Kérd ki egy lakásberendezési szakember véleményét. Ők ismerik úgy a hagyományos, mint a modern rusztikus lakberendezés stílusát és tanácsokkal szolgálhatnak e téren.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.