Speciális párna enyhítheti a savas reflux tüneteit

Forradalmi vívmány a savas reflux elleni küzdelemben – A Medcline cég kifejlesztett egy párnát, amely a felsőtest megfelelő igazításával segíthet kiküszöbölni a savas reflux jelentkezését.

Számos gyógyszertől kímélhet meg a helyes testtartás

Gondjaink vannak a savas reflux miatt? Korábban számos módszert kipróbáltunk már az enyhítése céljából? Gyógyszerekkel igyekszünk kordában tartani a problémát? Nos, most a jelek szerint van okunk örülni: a Medcline cég ugyanis olyan párnát dobott piacra, amely a test megfelelő támasztásával harcol a savas reflux ellen. Olyan fekvő helyzetbe hozza testünket, amelynek köszönhetően a gyomorban levő sav nem érheti el a nyelőcsövet, így nem is tud panaszokat okozni.

A különleges kialakítású párna savas reflux ellen nemcsak kényelmes, hanem speciális tervezésének hála még a karunkat is megfelelően pihentethetjük magunk mellett az erre kialakított kis „zsebbe”helyezve. A párnát lábaink közé is vehetjük, fejünket pedig a tetején nyugtathatjuk. Mindez abban is segít, hogy alvás közben ne görnyedjünk össze, ne forduljunk el, mely ismét olyan helyzetbe hozna bennünket, melyben a savas reflux könnyedén elkezdhet kínozni. A speciális savas reflux elleni Medcline párna jelenleg 348 dollárba kerül – amely átszámítva csaknem 92 ezer forint. Ám érdemes belegondolni, mennyit takarítunk meg vele, ha nem kell gyógyszereket vásárolnunk a savas reflux okozta panaszok miatt.

Nem beszélve arról, hogy a különféle orvosságok hatásai sem túlságosan előnyösek a szervezetünkre nézve, különösen nagy dózisban alkalmazva. A pihentető alvás nagyon fontos – amelyet azonban számos dolog zavarhat meg a környezeti hatásoktól kezdve az alvászavarokon át a savas refluxig. Ha van rá mód, érdemes a természetes megoldásokra szavazni és tenni egy próbát olyan módszerekkel, melyek gyógyszerek nélkül igyekeznek orvosolni problémánkat.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.