Stílussal a kilók ellen

Hogyan tűnjek vékonyabbnak? Villámdiéta helyett az alkatodhoz igazodó stílussal már most letagadhatsz 1-2 ruhaméretet. Hogyan?

A jól kiválasztott fazon, szín és minta, illetve a gondosan megválogatott és elhelyezett kiegészítők épp azt fogják hangsúlyozni az alakodból, amit szeretnél. Nézzük végig, hogyan tagadható le akár 5 kilót is, ha alkatunknak megfelelően öltözködünk!

Koplalás helyett

A leggyorsabb diéta sem segít, ha már ma este a legjobb formádat kell hoznod. Ilyen esetekben remek megoldás, ha a ruhával és kiegészítővel eltereled a figyelmet a tested kényes területeiről, miközben a megfelelő pontokat hangsúlyozva kiteljesedhet szépséged.

Játékos kiegészítők

Az arc és a test szépsége épp úgy hangsúlyozható egy pár fülbevalóval, mint a dekoltázshoz igazodó nyaklánccal. A ruha kivágásától függően remekül nyújtja az alakot a hosszú, medálban végződő nyaklánc, mely így elterelheti a figyelmet a csípőről, illetve a karokról is.

1k7edkgz

A karperec ereje

A karkötők hatalmát nem lehet lebecsülni. Amellett, hogy mesterien egészítik ki valamennyi ruhát – legyen az sportos, elegáns vagy partyba való dögös szett – elterelik a figyelmet a kissé vastagabb, vagy éppen túlságosan csontos felkarról. Tehát az ujjatlan felsők mellé sose felejtsünk el felkapni egy csinos karkötőt is.

Övön alul

Ha még nem sikerül lefaragnunk a pocak méretéből, lezserebb felsőt választva, az öv színével és vastagságával szintén könnyedén leplezhetőek az ideiglenes úszógumik. A divat és a trendek segítenek, hiszen számtalan forma közül választhatunk, ráadásul a csípőnk helyett bártan tehetjük mell alá, vagy köldök fölé a divatos kiegészítőt.

b54fws0h2

Láthatatlan lábbelik

Egyre gyakrabban látni testszínű, vagy a bőr tónusánál csupán néhány árnyalattal sötétebb, esetleg világosabb cipőt. A trükk igazán egyszerű, hiszen így a ruha alól kikandikáló lábak még hosszabbnak tűnnek, miközben a tekintet a felsőtestre fókuszál.

Színek szerint

Mindig jó megoldás, ha csupán egy szín fedi a testünket. A ruha alakunkhoz igazodó fazonja és a páratlan szín együtteste varázslatos hatást vált ki. Ilyenkor még nagyobb ereje van a kiegészítőnek, a sminknek, illetve a hajszínnek is, tehát fontos, hogy az összhangra ügyelve válogassuk össze a divatos darabokat. Az örök szabály pedig most is érvényes, a kényes területeket mindig sötét színekkel fedjük.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.