Hódítanak a dermokozmetikumok

A dermokozmetikumok, vagy ahogy sokan nevezik, gyógyszertári kozmetikai márkák egyre nagyobb teret hódítnak a kozmetikumok piacán.

Ennek egyik oka, hogy az életmódunk és a minket körülvevő környezet hatásai sokunknál bőrproblémákat okoznak, vagyis problémamegoldó kozmetikumokra van szükségünk. Másrészt egyre tájékozottabbak vagyunk, ezért olyan arcápolókat szeretnénk, amelyeknek az összetétele optimális és bizonyítottan hatékony. A dermokozmetikumok mögött komoly szakmai háttér, kutatások, tesztek és hozzáférhető hatékonysági tanulmányok állnak. Összetételük antiallergén, azaz kerülik az allergiát kiváltó összetevőket, így érzékeny bőrön is használhatók. A Dermedic kozmetikumoknak mindemellett van egy komoly ütőkártyájuk, mégpedig a mérsékelt árfekvésük, amely a kiváló minőségű arcápolókat elérhetővé teszi azok számára is, akik ezidáig nem juthattak hozzá. Talán mindez még mindig kevés lett volna ahhoz, hogy a patikák közönségének kedvencévé váljon ilyen rövid idő alatt, ám a Dermedic arcápolók elegáns üvegtégelyeikkel, simogató textúráikkal, magas hatóanyagtartalmukkal és elbűvölő illatukkal élménnyé teszik a bőrápolást.

Komplex bőrápolási megoldások

A Dermedic dermokozmetikumokat Lengyelország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező gyógyszeripari vállalata, a 70 éve alapított Biogened fejleszti és gyártja. A márka elsősorban a rendkívül érzékeny vagy problémás bőr ápolására fókuszál és kiküszöböli a bőr működési zavarait. Ugyanakkor a portfólióban találunk intenzíven hidratáló vagy anti-aging termékcsaládot is.  Az összetétel kizárólag a legbiztonságosabb és kipróbált összetevőkön alapszik, melyek klinikai tesztekkel bizonyított pozitív hatást fejtenek ki a bőrre és annak speciális zavaraira.  Segítséget nyújtanak olyan bőrproblémák kezelésében és megelőzésében, mint az akné, ekcéma, száraz és vízhiányos bőr, rosacea, hiperpigmentáció, különböző fejbőr problémák, és védelmet nyújtanak a környezeti tényezőkkel szemben is.

Aktív összetevők

A Dermedic test- és arcápoló valamint bőrtisztító készítmények artézi forrásból származó termálvizet tartalmaznak, amelyet fordított ozmózis technológiával kezeltek. Ennek köszönhetően a lehető legnagyobb tisztaságú, mentes minden potenciális irritáló vagy allergén anyagtól. Kedvelt összetevőik a gyümölcsből származtatott bőrmegújító AHA enzim, a vízmegkötésért felelős hialuronsav és karbamid, valamint fontos vitaminok. Számos klinikai és fogyasztói teszt, mérhető eredmények  bizonyítják a Dermedic dermokozmetikumok hatékonyságát. Bőrgyógyász szakemberek és a független kutatóintézetek ajánlásai valamint számos nemzetközi díj a márka hiteles elismerését jelentik.

Illatos, mégis hipoallergén

Térjünk vissza az illatokra, amelyek egyből felkeltik a figyelmünket. A kényeztetés nagyon fontos, különösen egy álmos, szürke reggelen – eddig azonban az érzékeny és problémás bőrűeknek le kellett mondani a kellemes illatélményről. A Dermedic kutatási-fejlesztési csapata feloldotta a gordiuszi csomót és elsimította a látszólagos ellentmondást: olyan illatanyagokat használtak, amelyek nem váltanak ki allergiás reakciót még a legérzékenyebb bőrön sem. Az egyes termékcsaládok diszkrét, de különlegesen finom illatkompozíciókat kaptak, amelyek miatt alig várjuk, hogy újra használhassuk a kozmetikumokat. 

Dermedic Hydrain3 Hialuro Hidratáló szérum

A hidratálás minden bőrtípus elsődleges igénye. A bőrben jelentkező minimális vízhiány is késleltetheti a sejtek megújulási folyamatait, gyengítheti a bőr védelmi funkcióját. A víz megkötéséért a bőrben a hialuronsav felel, amely egyúttal erősíti és kiváló kondícióban tartja bőrünket. A hialuronsavat tartalmazó kozmetikumok mélyen hidratálják a bőrt, lassítják a bőröregedést és segítenek visszanyerni a bőr rugalmasságát.

-A Dermedic Hydrain3 Hialuro termékek egyik lényeges összetevője a Dermedic termálvíz, mely egy közép-európai, 2.100 méter mélyről származó, a becslések szerint 27.000 éves, ásványi anyagokban dús artézi víz.

-A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.

– A hidratáló termékek kulcsösszetevője az  AQUALARE komplex, a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által fejlesztett és szabadalmaztatott kettős hatású hidratáló hatóanyag koktél kétféle hialuronsav egyedi kombinációjával, mely azonnali mély, intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek.

Dermedic Hydrain3 Hialuro Hidratáló szérum

Pillekönyű emulzió kivételesen magas, 15%(!) hialuronsav tartalommal, száraz vagy vízhiányos bőr azonnali és hosszan tartó hidratálására.

 • Erősített, koncentrált öregedésgátló rendszer.
 • A 15%-os hialuronsav a bőr hidratációs szintjének 57%-os növekedését biztosítja már 15 perccel az alkalmazást követően és a bőr hidratációs szintjének 43%-os növekedését tartja fenn még az alkalmazást követő 2 óra múlva is.
 • Intenzíven megakadályozza a bőr nedvességvesztését.
 • A mandulaolaj, amely az olajsav és linolsav gazdag forrása, kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezik és erősíti a bőr védő lipidgátját.
 • Feszesíti a bőrt és védi az idő előtti öregedéstől.
 • Az E vitamin javítja a szérum szabadgyökök elleni védő tulajdonságait.
 • Láthatóan kisimítja a bőrt, a Velvesil finom, selymes filmréteget képez a bőrön.
 • Nem tömíti el a pórusokat.
 • Aktív összetevők magas koncentrációja.
 • Finom konzisztencia, ideális smink alap.
 • Hipoallergén kozmetikum.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.