Csillagjegyek, akire az idei nyáron nagy szerelem vár

A nyár mindig egy különleges időszak, de az idei ennek a 4 csillagjegynek lesz a legemlékezetesebb!

HALAK
Sok csalódás ért a múltban és ezeken egészen eddig nem igazán tudtad túltenni magad. Ebben a hónapban viszont elengeded a múltat és készen állsz a jövődre koncentrálni. Ha pedig nyitott vagy, könnyen rád talál az új szerelem.

Fotó: 123rf.com

OROSZLÁN
A mindig magabiztos oroszlán végre visszanyeri a belső harmóniáját, ami segít neki, hogy megfelelő partnert találjon. Lehet, hogy sokak számára ijesztő a magabiztosságod, de jönni fog valaki, akit lenyűgözöl vele.

Ha igazán hozzánk illő színekkel szeretnénk festeni, dekorálni otthonunkat, nézzük meg, melyek valók nekünk a csillagjegyünk szerint! Sőt, azt is megtudhatjuk, milyen tevékenységhez mi javasolt.

Csillagjegy színek – mit válasszunk otthonra?

VÍZÖNTŐ
A szabadság számodra a legfontosabb dolog, ezért nagyon nehezen köteleződsz el. Nemsokára azonban megismersz valakit, aki egyre fontosabb lesz számodra. Olyannyira fontos, hogy még a szabadságodat is feláldozod azért, hogy vele lehess.

Fotó: 123rf.com

BIKA
Kellett számodra egy kis idő, hogy rendezd a gondolataidat, most viszont elértél egy olyan szintre, hogy rendben vagy önmagaddal, a világgal, amit magad körül kialakítottál. Éppen ezért sokkal könnyebben meg fogod találni azt, aki a romantikát és szerelmet is biztosítja számodra!

Forrás: nuus.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.