Szex – Ezek a jelek árulkodnak, hogy az ágyban is összeilletek a pároddal

Nagyon meg tud rendíteni egy kapcsolatot az, ha az ágyban nem stimmel valami. Ha viszont stimmel a szex, az új szintre. Szakértők szerint az alábbi dolgok jelzik, hogy a partnereddel teljesen kompatibilisek vagytok-e az ágyban.

Természetesen tudja, mire van szükséged

Bár egy jó kapcsolatban idővel lehet egymáshoz idomulni, és megtanítani a másikat arra, hogy mi esik jól, és mi nem, ha valakivel szexuálisan egy hullámhosszon vagytok, az azonnal tudni fogja, mit kezdjen a testeddel.

Valószínűleg ennek nem csak az ösztönök, hanem a korábbi tapasztalatok is az okozói, de az biztos, hogy ha valakivel összeilletek az ágyban, annak nem kell magyaráznod, mit szeretsz, és neki sem kell elmondania, hogy ő miért van oda. Egyszerűen csak egymásra vagytok hangolódva.

Nem csak azonnal alakulhat ki

Ahogy az előbb is említettük, lehetőség van arra, hogy később összecsiszolódj valakivel: a szexuális kompatibilitás nemcsak azt jelenti, hogy az első perctől fogva tökéletes a szex, hanem azt is, hogy megvan a lehetőség arra, hogy később az legyen. Ha nagyjából ugyanazokért a dolgokért vagytok oda, és nem teljesen különbözőképpen képzelitek el az együttlétet, és a nagyon lényeges dolgok stimmelnek, rövid idő alatt egymásra tudtok majd hangolódni.

szex

Fotó: 123rf.com

Tudtok kommunikálni

Nem várhatod el a párodtól, hogy mindig kitalálja a gondolataidat, ugyanúgy igaz ez a szexre, mint egy kapcsolatban minden másra is. Attól, hogy egymásra vagytok hangolódva az ágyban, még nyugodtan kommunikálhatjátok, hogy mit szeretnétek a másiktól, így újabb és újabb dolgokat fedezhettek fel egymásban. A szexuális kompatibilitás azt is jelenti, hogy együtt tudtok fejlődni és változni, nagyjából ugyanabba az irányba.

A nagyobb dolgokban egyezik az ízlésetek

Az, hogy szexuálisan összeilletek, nem azt jelenti, hogy mindent ugyanúgy szerettek – csak azt, hogy a nagyobb dolgokban egyezik az ízlésetek, mint hogy hányszor szerettek szexelni egy héten, milyen hosszú legyen egy együttlét, vagy mennyire legyen vad, mennyire legyen romantikus. Ezen belül már úgy lehet mozogni, ahogy mindkettőtöknek jólesik. Olyan ez, mint a kapcsolat maga: nem baj, ha mások vagytok kicsit, amíg az alapvető dolgok stimmelnek.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Tantrikus szex – Felébreszti a benned lakozó érzékiséget

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.