Mindent a ghosting jelenségről – Miért szívódik fel a pasi?

Szinte mindenki találkozott már a ghosting jelenséggel. Nem túl kellemes, az biztos, de talán ha megértjük mi áll mögötte, könnyebb túllépni.

Nem érted, mi történik

Együtt töltöttetek egy romantikus estét, gondolatban már komolyra fordultak a dolgok, azt hitted, minden jól megy. Aztán soha többé nem hallasz róla. Nem ír vissza, nem hív, egyáltalán nem keres. Extrém esetekben, talán pár nap múlva már az adatlapját sem találod, letiltott. Nem vagy egyedül, a 20-asok 80%-a életében már legalább egyszer volt “ghosting” áldozata a Fortune felmérése szerint. De hogy ez mit is jelent? Amikor a másik fél szó nélkül eltűnik, pedig kettőtök között alakult valami. Aztán soha többé nem éred el, hiába próbálkozol. Tegnap még végigbeszéltétek a napot, ma viszont úgy viselkedik, mint egy idegen. Bobbi Palmer, a híres párkapcsolati szakértő lerántotta a leplet az okokról, miért választják sokan ezt a nem túl korrekt lezárást – számol be a FemCafe.

szomorú, csalódás, szerelem

Fotó: 123rf.com

Sajnos mentség semmiképpen nincs rá, azonban nem szabad egyből elítélnünk azt, aki ezt a formáját választja a lezárásnak. Számok ok állhat a döntés mögött, most felfedünk ezen közül néhányat.

A legegyszerűbb ok az, hogy fél. Egyszerűen nincs mersze belemenni egy vitába, mert kerüli a konfliktusokat, és talán nincs is mersze ahhoz, hogy felvállalja, hibázott.

Megkapta, amit akart. Nem tervezett hosszú távra, ő inkább csak kalandot keresett, erről azonban a siker érdekében “elfelejtett” tájékoztatni.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Ezek napjaink legbizarrabb randi szokásai

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.