Káma szútra szex pozíciók – A lakat pozíció

Káma szútra – a hallatán mindig kicsit megborzongunk. Van is miért: izgalmas belemélyedni a témába. Ha igazán profin szeretnénk szeretkezni, sajátítsuk el a Káma szútra pozíciókat!

A Káma szútra nemcsak aprólékos, pontos útmutatás a lehető legtöbb szex pozitúra kipróbálásához – afféle életforma-kézikönyv is. Igen régóta segít az embereknek átérezni a jó szeretkezés fontosságát, megtanulni a leghatékonyabb szexpozíciókat: történészek szerint i.e. 400 és i.u.200 között íródott.

A szex pozitúra-kínálatot kamasutra képekkel illusztrálva adták közre, annak érdekében, hogy a minőségi szeretkezésre vágyó párok minél jobban elsajátíthassák a pózokat.  Ezek közül számos egyszerű létezik, de olyan is, amelyhez szükségeltetik egy kis edzettség…

Ami a „kiegészítőket” illeti, annak idején minden bizonnyal csak a pad vagy az asztal szolgált segítségül egyes szexpozíciókhoz, ma többféle bútort, sőt gépet is felhasználhatunk a minél tökéletesebb élmény érdekében.


Nos, ehhez a szexpózhoz is szükségünk lesz egy bútordarabra. Az ún. „lakat-póz” egy olyan káma szútra pozíció, amelyben inkább a férfi „dolgozik meg” a közös élvezetért.Lakat-pozíció

Nézzünk ki először is magunknak egy alkalmas, kissé magasabb bútort. A nő másszon fel rá – legyen az íróasztal, ebédlőasztal vagy akár mosógép -, és üljön a szélére. Támassza ki magát hátul a karjaival. A férfi előtte áll, a nő pedig körülöleli a lábaival a csípőjénél. A férfi kissé előredől a behatoláshoz.

Ez egy kiváló szex pozitúra, amelyben a partnerek az aktus során egymás szemébe nézhetnek – fokozva az izgalmat -, a férfi pedig meg is markolhatja a nő fenekét.

Ha mosógépen történik a szeretkezés, a centrifugálás még külön megdobhatja az élményt…persze azért vigyázzunk, ne tegyük tönkre sem a bútorainkat, sem a mosógépet!

Káma szútra – A térdelős póz

Forrás: https://napidoktor.hu/index