5 tuti póz az orális szexhez!

Jól jönne egy kellemes pozíció orális szexhez? Össze lehet hozni forró hangulatban, gyorsan is, de lehet, hogy utána komoly nyakfájdalommal kell számolnunk. Lássuk, mit tehetünk!

Igaz, ami igaz: legtöbben olyan izgatottak vagyunk orális szex előtt, hogy aligha törődünk a pozícióval. Ám az orális szexet nyújtó és élvező személy számára is hasznos lehet módosítani a pozíción: a póz váltás az élményt is megváltoztathatja. Bizonyos orális szex pózok nagyobb lehetőséget adnak egyik, vagy mindkét félnek testrészeik megérintéséhez, és akár erőteljesebb élményhez is juttatnak. Mely pózokat érdemes kipróbálni?

1. Térden

Klasszikus pozíció (a pornófilmekben is…), de ne a megszokott változatra gondoljunk. Ebben az orális szex pózban a nő is élvezethez juthat, ha a férfi térdel előtte, ő pedig áll. A póz előnye a látvány, valamint hogy a partner a kezét is használhatja. A hátrány, hogy térden ez viszonylag nehéz, ezért érdemes párnát tenni a térdek alá. A nyakat is megterhelheti.

2. A lábak között

Kényelmesebb helyzet is kialakítható az orális szexhez. Az a fél, akit kényeztetnek, a hátán fekszik, aki pedig kényezteti, a lábak között – ennek a verziónak számos változata van, a lábak pihenhetnek az ágyon, meg lehetnek emelve, vagy a partner vállára is rakhatók. Az oldalra forduló pozíció egyébként kényelmesebb az orális szexet nyújtó félnek, ha nyakproblémával küzd.

3. Derékszög

Ebben a helyzetben a fogadó fél laposan fekszik a hátán, az orális szexet adó fél pedig derékszögben emelkedik a partnere nemi szerve fölé. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy a stimulálás (simogatás, nyelvvel ingerlés) megszokott iránya kissé megváltozzon, és ez (főleg nőknél) általában igen előnyös. Ráadásul az orális szexet nyújtó fél a kezét is használhatja a lábak simogatásához.

4. ”Arcon ülés”

Ne használja ezt a pozíciót, akit gyakran elfog a kuncogás – de egyébként remek kis orális szex póz, amely kiválóan működhet, különösen, ha a nő van felül. Főleg jól használható, ha az orális szexet nyújtó fél könnyen elfárad, vagy nehézségei vannak a mozgással. Fontos, hogy akit kényeztetnek, meg tudja tartani magát a lábával a partnere arca felett. Kitámaszthatja viszont magát a karjaival is.

5. Széken ülve

Egy jóval lazább változata a térdelős pozíciónak. A kényeztetett fél egy székben ül, egészen a végébe helyezkedve (persze ez nemcsak széken működik). Sokkal kényelmesebb pozíció ez az orális szexet nyújtó fél számára is, hiszen térdre ereszkedve „munkálkodhat”, de részben rá is helyezheti súlyát a székre/ágyra/kanapéra. A póz egyetlen hátránya, hogy a fogadó fél testéhez másmilyen hozzáférést nemigen nyújt. De azért nagyon is érdemes kipróbálni!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.