Szex az ágy szélén

Amikor a férfi térdel a nő elé. Milyen az, amikor az ágy játssza a főszerepet szex közben?

A szexuális életünk felpezsdítése nagyon fontos: ehhez nem feltétlenül kell lepedő akrobatáknak lennünk, azonban nem árt, ha felhagyunk a megszokott koreográfiával és bedobunk néhány új figurát! A fekvő-álló pozíció nem tartozik a gyakran alkalmazott pozitúrákhoz annak ellenére, hogy mindkét félnek örömteli pillanatokat okoz.

Hogyan helyezkedjünk el?

Ebben a pozitúrában a nő derekával az ágy végéhez csúszik, és lábaival a földön támaszkodik. Partnere az ágy előtt térdelő, vagy álló pozícióba helyezkedik. A testhelyzetet elsősorban az ágy magassága határozza meg, azonban a nemi szervek teljes összhangjához a nő hozzájárulhat csípőjének emelgetésével, vagy feltolásával.

A testhelyzet előnyei

Egyrészt alapvető, hogy a kevesebbet alkalmazott szexpóz mindig tud új örömöket adni, emellett a párokat játékosságra és kreativitásra ösztönzi. Mivel ebben a pozícióban mindkét félnek szabadon maradhatnak a kezei, így még inkább belefeledtezhetnek egymásba, növelve a gyönyör fele vezető úton szerzett örömöket.

szex_katt18

A pozíció hátránya

Ebben a pózban elsősorban a férfié a főszerep. A nő az ágyon fekve „lustálkodhat” miközben szeretője vadul dolgozik. A férfi számára nem mindig kényelmes, ezért a párok nem töltenek sok időt ebben a pozícióban. Gondot okozhat még az ágy nem megfelelő mérete, illetve rövid idő alatt válhat a nők számára is kényelmetlenné a felemás testtartás.

A puding pórbája az evés

Az olvasottak ellenére – vagy éppen amiatt -, mindenképpen vegyük fel a listára ezt a pozitúrát is a szexben, ha eddig még nem tettük meg! Nem az a fontos, mennyi ideig maradunk ebben a testhelyzetben, ehelyett vezéreljen minket az a gondolat, hogy mekkora örömöket élünk át közben! Érdemes próbálkozni!

Forrás: