Hogyan segíthetnek az intim esztétikai kezelések?

Az intimlézerről mára sokan tudják, hogy megoldás az inkontinencia és a kellemetlen hüvelyszárazság kezelésére, de arról kevesebbet hallani, hogy esztétikai okokból is választják a nők ezt a beavatkozást: a hüvely külső része megújulhat a segítségével, eltüntethetők a sötétebb foltok, a felszínén megjelenő bőrelváltozások, bőrkinövések, szemölcsök, pigmentfoltok, és a hüvely is szűkíthető, izomzata feszesíthető.

Manapság egyáltalán nem számít tabunak, ha valaki különböző szépészeti beavatkozásokkal őrzi meg a fiatalságát, de csak kevesen tudják, hogy a lézeres kezelések nem csak az arcon, de az intim tájakon is szép eredményt produkálnak.

„Az öregedés természetes folyamat, melynek során az emberi test egésze változik. Az önbizalmunkat nem csak az csökkentheti, hogy milyennek látjuk magunkat a tükörben, de az is jelentős mértékben megnehezítheti mindennapjainkat, ha valami már nem úgy működik, mint régen. Az esztétikai nőgyógyászat sokat segíthet a nőknek abban, hogy újra jól érezzék magukat a bőrükben” – mondja Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista.

A lézeres kezelés segíthet a vizeletcsepegés, hüvelyszárazság, a hüvely falának meglazulása és kitágulása és a fentiekből adódó szexuális problémák megoldásában, de sokszor nem kizárólag a működéssel, hanem a küllemmel is vannak problémáik a hölgyeknek.

intim

“A külső nemi szervek fiatalításával és azok felszínén megjelenő bőrelváltozások, bőrkinövések, szemölcsök pigmentzavarok kezelésével, esztétikai zavarok szépészeti és sebészeti korrekciójával is foglalkozik már a modern esztétikai nőgyógyászat. A külső női nemi szerveken kialakult pigmentált elszíneződések ellen ma már elérhető olyan orvosi depigmentációs módszer, amelyet kifejezetten ennek a területnek a hiperpigmentációjának kezelésére fejlesztettek ki, és nagyon látványos eredményeket lehet vele elérni. Egyre népszerűbbek továbbá például a hüvelyfiatalító eljárások is, melynek célja a női nemi szervek esztétikai megjelenésének és működésének javítása” – meséli a szakember.

A frakcionált és sebészeti CO2 lézerberendezéseket a nemi szervek esetében is az arc bőrének fiatalításához hasonlóan alkalmazzák.

„A lézernyaláb pontszerű égési sérülést hoz létre a kezelt felületen, ami hatására fokozódik a hámsejtek megújulása és a mélyebb rétegekben a kollagén és rugalmas rostok termelődése, ami által a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, megjelenésében pedig fiatalosabb lesz. A kezelés hatására csökken a pigmentáció mértéke, így a bőrfelület világosabbá válik. A kezelés csupán pár percet vesz igénybe és minimális kellemetlenséggel jár, a gyógyulás pedig csupán pár nap” – részletezi.

Mivel a kezelések növelik a hüvelyi izmok tónusát, erejét és kontrollját, valamint erősítik a gát izmait, jelentősen javul a szexuális aktus örömeinek megélése is.

Olvasd el ezt is!

A 9 legfontosabb dolog, amit tudni kell az intim műtétekről

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.