Ezzel a 8 természetes módszerrel növelhető a libidó

Számos gyógyszer és csodabogyó létezik, ami a szexuális vágy növekedését ígéri, de vannak kevésbé drasztikus módszerek is, amelyek segítenek ismét rátalálni a belső tűzre. Mutatunk néhányat!

Pesztót a pasztára

Egy gyertyafényes vacsora biztosan segít hangulatba jönni, de ha pesztós tésztát főzöl, duplán teszel a sikerért – számol be a Bien.

A pesto fenyőmagot tartalmaz, ami kiváló forrása az argininnak, ami pedig a Viagra fő alkotóelemének, a salétrom-oxidnak a hordozója. Az arginin elősegíti az erek nyitását, így javul a véráramlás.

Nyisd ki a szemed!

Szinte ösztönös reakció, hogy csókolózás közben becsukjuk a szemünket, de a tanácsadók szerint ha az ilyen intim pillanatokban a partnered szemébe nézel, azzal erőteljesen megnövelhető az intimitás érzése, ami pedig automatikusan fokozza a vágy feltörését is.

szex

Fotó: 123rf.com

Ginkgo Biloba

A gyógynövény elősegíti a jobb véráramlást, több vért jut az agyba és… más szervekbe. Innen már nincs szükség sok fantáziára, hogy megértsd, hogyan segíthet.

Természetesen, mint minden étrend-kiegészítő esetében, itt is fontos, hogy beszélj a szedéséről az orvosoddal vagy gyógyszerészeddel, és kövesd a gyártó utasításait.

Tornázzatok együtt!

Mielőtt a lepedőakrobatikára térnétek, keressetek közösen valamilyen más fizikai aktivitást kívánó feladatot. Kiránduljatok, túrázzatok, evezzetek vagy menjetek el biciklizni.

Amellett, hogy a testedzés a libidóra is jó hatással van, egy ilyen közös program segít abban is, hogy más szemmel nézzetek egymásra, és ez az izgalom a vágyat is előcsalogatja.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Miért csökken a libidónk az évek múlásával és mit tehetünk ellene?

Forrás: Napidoktor.hu