5+1 a pasikra jellemző dolog, ami kiborítja a nőket ágyban

Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amik a nőket ábrándítják ki szex közben, de nagyon. Fontos megjegyezni, hogy attól még, hogy egy friss kapcsolat elején a szeretkezés nem tökéletes, nem kell elkeseredni, inkább csak óvatosan a jó irányba kell terelgetni a férfit.

Mindenesetre szerintünk ezek a legzavaróbb dolgok, amikkel a férfiak kikergetnek az ágyból az elsőre szenvedélyesnek tűnő pillanatokban – számol be a Bien.

A klasszikus: fenn a zokni!

Egyszerűen hihetetlen, hogy bár rengeteg filmben és cikkben figurázták ki azokat a pasikat, akik fenn hagyják a zoknit szex közben, mégis maradtak olyanok, akik a mai napig megteszik. A jelenségnek persze valószínűleg az az oka, hogy már vetkőzés közben annyira elkapja őket a hév, hogy nem jut eszükbe annyira lenyúlni… na de akkor is! Szerintünk nagyon kiábrándító egy pucér pasi, aki csak egy pár zoknit visel. Te egyetértesz velünk?

szexjáték

Fotó: 123rf.com

A szintén örökzöld: előjáték nuku

Az rendben van, hogy nekik egy perc is elég ahhoz, hogy hangulatba jöjjenek, de nálunk nem így van. A hosszú, elnyújtott simogatások és csókok elengedhetetlenek ahhoz, hogy eljussunk a csúcsra, ezért jó lenne, ha nem feledkeznének el róla! Természetesen olykor egy gyors menet is hihetetlenül izgató tud lenni, de alapjáraton vágyunk a romantikára és a minél hosszabb előjátékra!

Az utálatos: ha nem néz rád

Néhány pasas annyira jól elvan magával, hogy egész egyszerűen megfeledkezik arról, hogy egy nő is van vele. Te találkoztál már ilyennel? Tudod, aki képtelen a szemedbe nézni vagy megcsókolni, mert csak a saját élvezetére koncentrál. Ez általában a futó kalandoknál esik meg, de ha véletlenül a te pasiddal is előfordul néha (nagyon néha), még ne temesd a kapcsolatot. Inkább csak tedd szóvá, hogy ez neked nem tetszik, és így nem is érzed jól magad szex közben.

Az idegtépő: a légkalapács

 

Ki ne bújt volna még ágyba olyan fickóval, akinek a mozgása leginkább egy durva szerszáméhoz hasonló? Mintha az lenne a feladata, hogy adott idő alatt minél többször menjen be, és jöjjön ki. Na, az ilyen pasi az, akinek meg kell tanítani, hogy mi is a valódi szex, és hogy nem egyedül van az ágyban. Plusz a lassan járj, tovább érsz elvét is érdemes újra átvenni…

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Hasonlóak a nők és a férfiak szexuális fantáziái?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.