5 flörtölési alaplépés szakítás után

Minden vég egyben kezdet is, mondják a bölcsek. Kicsit nehéz ezt elhinni, ha a kapcsolatokról van szó. Mit kell tenned, hogy újra magabiztosnak érezd magad?

A kapcsolat vége azt jelenti, hogy ismét bele kell vetned magad az éjszakába. Ha csak otthon ülsz egymagadban és nyalogatod a sebeidet, azok soha nem fognak begyógyulni. Kilépve a korábban megszokott és biztonságos környezetből, ismét nyeregbe kell pattanni. Bár első ránézésre ez egy kicsit ijesztőnek tűnik, főleg ha hosszú idő telt el az utolsó kalandozásaid óta.

Csak pozitívan

Az első lépés az önbizalmad visszaszerzése. A nők gyakran magukban keresik a hibát, ha a pasi olajra lépett. Ezeket a gondolatokat gyorsan űzzük el az agyunkból, mivel ez teljeséggel lehetetlen. A srác nyilván egy lúzer volt, tehát inkább örüljünk annak, hogy ezentúl más fog bajlódni vele.

Vedd észre, ami körülötted zajlik!

Ahhoz, hogy rájöjj, még mindig vonzod a pasikat, elég ha kinyitod a szemed bevásárlás közben, és kivételesen nem az akciós táblákat vadászod, hanem körbekémlelsz magad körül. Szemérmes szempillarezegtetés a melletted elhaladóra és rögtön láthatod, nincs miért aggódni. Ha begyűjtötted a rád villantott mosolyokat, éppen ideje, hogy egy butik felé vedd az irányt.

Végy egy mély lélegzetet és egy új ruhát!

Rögtön itt egy újabb pozitívum, hiszen mióta elhagyott az a balek, napok óta alig eszel. Ezért, amint belebújsz a dögös topba – amit korábban kinéztél -, máris erőre fogsz kapni, hiszen jobban áll rajtad, mint valaha. Semmiképpen sem hagyhatod ott, mert nagyon hiányolnád a hétvégi csajos bulizás alakalmával.

Fotó: 123rf.com

Tiéd az éjszaka

Bár azt hihetnéd megkopott a flörtölési technikát, nincs okod aggódni. Ez genetikailag belénk van kódolva. Nem kell mást tenned, mint tízszer egymás után elismételni magadban, hogy igazán dögös vagy ma este, majd keresni egy helyes srácot, had mondja el ezt ő is neked. Érdemes a bár környékén vadászni. Az első lépést neked kell megtenni, kérj tanácsot tőle, mert ez pozitívan hat rájuk.  Elég, ha egyszerűen megkérdezed, tudja-e miből áll az egyik koktél.

Testestül-lelkestül

Ha megvan a kontaktus, hagyd, hogy menjen minden a maga útján. Kezdő lökésként itt van néhány tipp, amivel tuti lekötheted minden pasi figyelmét. Olvadj bele a tekintetébe miközben mesél neked.

Ha nem igazán fog meg a téma, mielőtt félbeszakítanád, még hallgasd egy kicsit és közben biccents párat a fejeddel. Ezzel meggyőzöd arról, hogy érdekel, amit mond, majd kivárva a megfelelő alkalmat, egy jól irányzott kérdéssel tereld más irányba a beszélgetést.

A térdedet mindig, de a karodat sose szorítsd össze, amikor ülsz. Az összefont kar zárkózottságot sugall. Ha úgy érzed eleget beszélgettetek, dőlj egy kicsit közelebb hozzá és a kezeidet rakd a srác karja mellé. Mindig mosolyogj, különösen akkor, ha bókol. Ezek után már csak rajtad múlik, meddig szeretnél elmenni a játékban.

Táncolás közben még közelebb kerülhettek egymáshoz, és az éjszaka végén akár azt is megengedheted, hogy hazakísérjen. Kisebb lépésekben haladva gyorsan erőre fogsz kapni és rájössz felesleges otthon szomorkodni.

A flört még belefér? – A nagy kapcsolati-kérdés

Forrás: https://napidoktor.hu/index