10 tipp, hogy elkerüld a Valentin napi kliséket – 1. rész

Idén hogyan ünnepeled a Valentin napot? Egy zajos, zsúfolt étteremben számtalan más párocska társaságában? Virágot és csokit rendelsz, hogy aztán órákat veszekedj telefonon az árussal, mert a futár nem érkezett meg a rendeléseddel? Megveszed a legkevésbé borzalmas képeslapot egy silány választékból?

Február 14-ének az év legromantikusabb napjának kellene lennie, de könnyen átcsaphat 24 óra tömény csalódásba. A Durex kutatása alátámasztja ezt a félelmet – a britek 40%-a úgy gondolja, a Valentin nap közhelyek sorozata, és majdnem felük egyáltalán nem is várja ezt a napot.

43%-uk azonban szívesen szakítana a hagyományokkal, és 2016-ban valamilyen egyedi Valentin napi program után nézne párjával. További 30% állítja, hogy több spontaneitásra vágyik, 28%-a pedig több szenvedélyre.

Nézzünk 10 közhelyet, amit igazán izgalmas élményre cserélhetünk!

  1. tipp

Cseréld le: az unalmas alsóneműt és nadrágot… – Erre: izgalmas kalandokra!

A kutatásból kiderült, hogy az emberek körülbelül ötöde szeretne valamilyen alsóneműt, vagy szexjátékot kapni párjától idén Valentin napra. De a kiszámítható szép szett helyett válassz inkább valamilyen meghökkentő darabot.

Keress egy olyan bugyit, aminek egy oldalán fel tudod fejteni a bélését, és csúsztass bele egy vibrátort, hogy egy egészen különleges élményben részesítsd barátnődet. A vibrátornak köszönhetően a szex izgalmasabb lesz, mint addig bármikor.

Az emberek 20%-a szívesen kapna valamilyen szexjátékot

  1. tipp

Cseréld le: a megkopott szerelmes leveleket – Erre: műalkotásra, ami felvillanyoz

Egy romantikus levél, amiben kifejted, mennyire fontos neked a párod, mindig jó fogadtatásra talál, azonban sokan könnyebben ki tudjuk fejezni magunkat képekkel, mint szavakkal. Ajándékozz párodnak egy szépen becsomagolt rajzdobozt, amilyenetek általános iskolában is volt, és javasold, hogy álljatok modellt egymásnak.

Pózoljatok egymásnak nyitott köntösben, alsóneműben, vagy akár teljesen meztelenül.

valentin

Egymás lerajzolása arra fog késztetni titeket, hogy részletesen tanulmányozzátok partneretek testének minden részletét; ha már régóta együtt vagytok, és hozzászoktatok egymás testének a látványához, ez jó alkalmat nyújt arra, hogy új dolgokat fedezzetek fel és szeressetek meg a másikon. Ha menet közben kiderül, hogy tehetséges művészek vagytok, nagyszerű remekművek születhetnek, ha pedig az ellenkezőjére döbbentek rá, legalább nevettek egy jót.

Testfestéket is tehetsz a dobozba arra az esetre, ha úgy döntötök, hogy a sima papír helyett inkább egymásra pingálnátok.

  1. tipp

Cseréld le: a nyálas szerelmes dalokat – Erre: egy túlfűtött mozi estre

Egy szerelmes dalokat tartalmazó válogatás album mindenképpen sztereotípiának számít. Kedves gesztus összeállítani egy lejátszási listát azokból a számokból, amik mindkettőtöknek sokat jelentenek, de a zenét ettől kreatívabban is felhasználhatod.

A felmérés kiderítette, hogy a párok negyede tervez megnézni valamilyen szexi filmet idén Valentin-napon. Miért nem rakod be a választott film összes zenéjét, hogy a megteremtett hangulat a szereposztás után is megmaradjon? Amíg hallgatjátok a dallamokat, az előjáték részeként megmasszírozhatjátok egymást – ehhez választhattok 2 az 1-ben masszázs zselét is, amelyet az egész testeteken használhatjátok, óvszer-kompatibilisek, és síkosítóként is helytállnak.

  1. tipp

Cseréld le: az unalmas csokrokat – Erre: szexuális töltetű virágokra

A Durex kiderítette, hogy minden ötödik brit virágot akar venni párjának Valentin napra. Egy gyönyörű csokrot kapni mindig jó érzés, ugyanakkor a felmérésből az is kiderült, hogy az emberek egyharmada szeretne kevésbé kiszámítható ajándékot adni, ezért ideje máshonnan megközelíteni a témát.

Vehetsz például fehér rózsát a vörös helyett, és adhatsz mellé „varázsfőzetet” – piros ételszínezőt, amit leszűrve beleöntesz egy szép üvegcsébe, hogy párod beleönthesse a vázába. Pár nap elteltével a virág felszívja a színezett vizet, és fehérből rózsaszín lesz. Egyszerű és olcsó, de érdekes és emlékezetes.

Kösd át a csokrot egy puha csuklókötözésre alkalmas selyemszalaggal egy kis extra pikantériáért. Ha te és a párod szerettek kísérletezni, a dolgok garantáltan kivirágzanak majd!

valentin

  1. tipp

Cseréld le: a megszokott hoteleket – Erre: más házára

A megkérdezettek több mint negyede tervezi valamilyen szerepjátékkal felpezsdíteni a Valentin napot. Ha már egyébként is terveztetek egy kis kiruccanást pároddal, cseréld le a hotelt egy Airbnb-s lakásra, és lendüljetek át a berögződésen, mely szerint más házában nem illik szerelmeskedni.

Vigyél egy fényképezőgépet is, ha úgy érzed, érdemes megörökíteni a lépcsőházban, előszobában, nappaliban lezajló huncutkodásokat.

Ne felejts el óvszert is bepakolni, hogy könnyebb legyen eltüntetni az árulkodó jeleket. Egyik Durex síkosító sem hagy foltot, és könnyű kimosni, így nem fog kiderülni, mit csináltatok.

A cikk hamarosan folytatódik…

Olvasd el ezt is!

Boldogságnövelő praktikák Valentin-napra!

Forrás: https://napidoktor.hu/index