Képgaléria – Tölgy – az Istenek fája

Életfa. Az istenség, a mindent túlélő idő jelképe szinte minden európai kultúrában jelentős szerepet kapott. A fiatalság forrása, a hosszú élet, egészség, erő, kitartás, nemes lelkület, bölcsesség hordozója.

Szimbolizálja az ősök tiszteletét, a rendületlen kitartást – ezért koszorúzza a magyar címert is.

Erőteljes jelenléte növeli az önbizalmat és megsokszorozza a lehetőségeket. Közelében biztonságban, védelem alatt érezhetjük magunkat. Életerőt és alkotóerőt adományoz, a makkjában lévő mágia táplálja a kapcsolatokat, virága a kitartás rezgését hordozza, ősi energiái hozzásegítenek a gazdagsághoz.

Ennyi már önmagában is elég ahhoz, hogy otthonunk, lakókörnyezetünk részévé tegyük. Esztétikai tulajdonságai: színe, erezete, illata, egy nemesen egyszerű formatervezés és igényes megmunkálás által viszont az aktuális lakberendezési trendek meghatározó darabjává válik.

Képgaléria - Tölgy - az Istenek fája

Asztalként tökéletes, természetes melegséget sugárzó kiegészítője lehet még egy high-tech vagy sterilitásig letisztított lakásnak, irodának is. Rusztikus környezetben azonnal otthon érzi magát, újszerű megközelítéseknél szimbiózisba kerül. Az Art of Home prémium tölgyasztalok, komódok és szekrények natúr, pácolt tömörbútorok, háromféle árnyalattal.

Matt, jelentőségteljes, stílusos darabok, egy-egy asztal tömege mérettől függően 75 kg-tól kezdődik, de elérheti a 220 kg-ot is. Időtálló, túlélő, feldolgozva is minden tulajdonságát megtartja az Istenek fájának. Erdélyi alapanyag, olasz dizájn, életerőt sugárzó választás.

A tömör tölgy bútorok és az egyedi székek megvásárolhatóak az Art of Home Bútorszalonban.

Cím: Budaörs, Építők útja 2-4. www.artofhome.hu

Forrás: