Vega Ciabatta recept 2017-05-12 Blog, Diéta, Természetesen Megosztás: Tweet Töltsünk ciabattába grillezett padlizsánt, paprikát, szárított paradicsomot, friss salátát és parmezánt. Kínáljunk hozzá mexikói babsalátát, amelyhez 50 dkg konzerv vörösbabrra, 25 dkg kukoricára, 1 vöröshagymára, 2 gerezd fokhagymára, 4 - 4 evőkanál olajra és sűrített paradicsomra, fél mokkáskanál csiliporra, sóra, őrölt fekete borsra, és 1 nagy kaliforniai paprikára lesz szükségünk. Elkészítés: Miután a babot és a kukoricát leszűrtük, a hagymát és fokhagymát finomra vágjuk, ez utóbbit pedig áttörjük. Együtt az olajban, közepes lángon kevergetve megfonnyasztjuk. A paradicsompürét belekeverjük, majd annyi - körülbelül 2 deci - vízzel öntjük föl, hogy híg mártás sűrűségű legyen. Éppen csak 1 - 2 percig forraljuk, majd a tűzről lehúzva a csilivel fűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk, a paprikát kicsumázzuk, kisebb kockákra vágjuk, végül a babbal meg a kukoricával együtt a kihűlt paradicsomos mártásba keverjük. Forrás: https://napidoktor.hu/index