Morzsás gomba 2011-11-30 Diéta Megosztás: Tweet A zsemlemorzsás kakukkfüves masszával töltött gombafejek nem csak egészségesek, de mutatósak is. 10 nagy csiperkegomba 15 dkg puha vaj 10 dkg házi zsemlemorzsa 4 fokhagymagerezd 1 ek friss kakukkfűlevél 1 tanyasi tojás só frissen őrölt fekete bors Elkészítés öt személyre A megtisztított gombák kalapját lemezes felükkel felfelé fordítva tepsire helyezzük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát. Ebből 10 dkg-ot elosztunk a gombákon. A maradék fokhagymás vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát. Tálba téve belekeverjük a kakukkfüvet, sózzuk-borsozzuk. Végül a tojást is hozzákeverjük. A morzsás tölteléket a gombákra halmozzuk. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Meleg előételként tálaljuk, fejenként két gombát. További NoSalty.hu receptek Orosz borscs >> Mákos köles reggeli>> További receptek >> Forrás: