Elvarázsolt pulykamell mandulával 2016-01-26 Blog, Diéta 1 Kommentelés Megosztás: Tweet Ennek a pulykás ételnek a hús megdarálása képezi az alapját. A mandulás masszát egy formába kell tölteni és így megsütni! Hozzávalók 8 személyre 60 dkg pulykamellfilé 20 dkg mandula darálva 2 tojás 1 zsemle 1 dl tej 1 kis fej vöröshagyma só, őrölt bors Elkészítés: A pulykamellfilét finomra daráljuk. Hozzáadjuk a két tojást, a tejjel előzőleg leforrázott zsömlét elmorzsolva, az apróra vágott hagymát. Sóval, borssal ízesítjük és a daráit mandula felével együtt, jól összedolgozzuk. Egy őzgerincformát vajjal vastagon bekenünk, a maradék mandulával beszórjuk és a húsos masszát, belesimítjuk. Fóliával letakarva előmelegített sütőbe tesszük és 220°C-on 35-40 perc alatt pirosra sütjük. A sütőből kivéve kissé lehűtjük, majd hűtőbe téve megdermesztjük. A formából kiborítva, fölszeletelve, gyümölcsök társaságában kínáljuk. Forrás: https://napidoktor.hu/ Egy válasz Így használjuk a mandulaolajat | BEAUTY STÚDIÓ 2016-07-04 […] mandula éppen ilyen, teszi a dolgát, legyen szó akár a mandulás krémtusfürdőről, amely lágyan […]
Így használjuk a mandulaolajat | BEAUTY STÚDIÓ 2016-07-04 […] mandula éppen ilyen, teszi a dolgát, legyen szó akár a mandulás krémtusfürdőről, amely lágyan […]