Fogyókúra, fogyókúra, fogyókúra

Sok módszer van, amelynek segítségével megtanulhatjuk, hogyan fogyjunk le és erősítsük izmainkat, miközben a napi szokásos feladatainkat végezzük.

Ez gyakran egy fogyókúrával kezdődik, de mit tehetünk még?

Ezek az változtatások semmiségeknek tűnhetnek, és éppen ez teszi őket annyira hatékonnyá. Minél kevésbé érinti az egészségesebb életmódra váltás a mindennapi megszokásokat, annál valószínűbb, hogy tartósan mindennapjaink részévé válik. ??Használjon ki minden lehetőséget a mozgásra! ??Érdemes úgy elkezdeni végiggondolni a súlyfelesleg leépítését és izmaink fejlesztését, ha felidézi egy napjának kezdetét.

Sokan képesek több kört tenni az autójukkal, míg végre felszabadul a lehető legközelebbi parkolóhely. Ha egy kicsit távolabb parkolunk uticélunktól, az remek alkalom, hogy mozogjunk egy kicsit. ??Jusson eszébe, hogy minden mozgási lehetőség számít, és a legkevesebb sem felesleges. Ez a kis rituálé ráadásul növeli a szabadban töltött idő mennyiségét, amelynek nagy szerepe van abban, hogy újra jó formáját hozza.11210Hogyan fogyjunk és izmosodjunk? ??Ahelyett, hogy órákig ülnénk a tévé vagy a számítógép előtt, tervezzünk be szabályos időközönként szüneteket, amikor felállunk és mozgunk. A legtöbb számítógépgyártó is javasolja, hogy a felhasználók időnként tartsanak szünetet. Ennek jó oka van.

A mozdulatlan ülés óriási egészségügyi rizikót jelent. ??Ha eldöntjük, hogy körülbelül óránként tartunk egy tíz perces szünetet, amikor nem nézzük a monitort, az remek alkalom lesz, hogy pár percre kimenjünk a levegőre vagy bekapjunk pár egészséges falatot. Nassolni csak egészségeset! ??Az egészséges nassolás jelenti az egyik legfontosabb választ a fogyás és izmosodás kérdésére.11211A zsíros és szénhidrátdús nassolás eredménye az elhízás. Könnyen elhagyhatjuk a zsíros harapnivalókat, és helyettesíthetjük egészséges ételekkel, mint például a zöldség, gyümölcs vagy gabonafélék. Ezek az élelmiszerek jót tesznek a testünknek és tartalmazzák azokat a tápanyagokat is, amelyekből az izmaink épülhetnek, nem pedig a zsírpárnáink.

Az, hogy mit eszünk, nagy szerepet játszik abban, hogy mennyire leszünk egészségesek. Az éhezésen alapuló fogyókúrák sosem működnek, de ha alapjaiban változtatjuk meg étkezési szokásainkat, annak gyakran erőteljes hatása érezhető, az eredmény pedig nem más, mint a feszes és fit test.

Forrás: