Hatásos fogyókúra magassarkúban!

Hogyan válhatunk egy szempillantás alatt karcsúvá anélkül, hogy kínzó diétába fognánk? Mi sem egyszerűbb, húzzunk a lábunkra egy pár magas sarkú cipőt!

Az új karcsúsító trükk szerint, egy jól megválasztott cipővel akár egy ruhaméretnyit is le tudunk tagadni magunkról. A hatásos eredményt egy közvéleménykutatás is alátámasztotta, mely során a megkérdezetteknek ugyanannak a hölgynek a képét mutatták meg kétszer, ám az illető az egyik képen lapos sarkúban, a másikon viszont magas sarkúban jelent meg. Utóbbi esetben a többség átlagosan egy számmal alulbecsülte a hölgy ruhaméretét.

Foto:pixabay.com

Natelle Baddley, a londoni Debenhams áruházlánc kiegészítőkért felelős vezetője azt javasolja, ha igazán drámai változást akarunk elérni, testszínű, magas talpú cipőt válasszunk, melyben a lábunk hosszabbnak és karcsúbbnak, combunk pedig feszesebbnek fog tűnni, és egész testtartásunk is megváltozik, ami által hasunk is laposabbnak látszódik. Ezt a trükköt Kate Middleton, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker és Beyoncé is jól ismeri, ezért ők is előszeretettel választják ezeket a trükkös cipellőket.

A szakemberek szerint a magas sarkú cipők divatja is hozzájárul ahhoz, hogy a nők a férfiaknál gyakrabban szenvednek kínzó fájdalomtól.

Lúdtalpas leszel a magassarkútól!

„Cipődiéta! Ha végre megtaláljuk az igazán nekünk való párt, nincs más dolgunk, mint belebújni, és máris miénk a legcsodásabb sziluett” –  foglalta össze Natelle Baddeley a magas sarkú előnyeit.

Forrás: https://napidoktor.hu/index