Élesztőmentes tönkölybúza kenyér recept

Nincs jobb a friss, ropogós, meleg kenyér illatánál. Miért ne társulhatna az illat mellég az egészség is! Olvasd el a teljes kiőrlésű tönkölybúzából készült kenyér receptjét.

Hozzávalók:

– 3 csésze teljes kiőrlésű tönkölyliszt

– 1 csésze tönköly fehér liszt

– 1 csésze zabkorpa

– 1 sütőpor

– 1 csésze pirított szezámmag

– 1 pohár joghurt

– 1 csipet tengeri só

– 1 csésze forrásvíz

recept_doboz41

Elkészítése:

A hozzávalókat jól összedolgozzuk, kis kenyérsütőformába tesszük.

1 és fél óra alatt a sütőben 210 fokon készre sütjük.

Elkészítési ideje a sütésen kívül valóban pár percet vesz igénybe!

Forrás: